Morgan Johansson plockar russin ur kakan och fortsätter ljuga

INVANDRING. Migrationsverket skriver idag ner prognosen ytterligare över antalet asylsökande. Det fortsätter i år att ligga på den lägsta nivån på 20 år, och för kommande år revideras siffrorna ner med hänvisning till den nya lagen om säkra länder. Men nu har vi ett mottagande på en nivå som är långsiktigt hållbar, och som ger bättre förutsättningar för integration, twittrar justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) idag.

Morgan Johansson har problem, med sina tweet erkänner han och regeringen att massinvandringen är skadlig och att Sverigedemokraterna har haft rätt hela tiden. Regingen har dock ingen plan för att hantera alla dem som de redan släppt in, emot folkets vilja och utan konsekvensanalys. S har med samarbetspartner till stora delar förstört det Sverige vi ärvde och vi äldre och våra förfäder byggt upp, men att försöka rädda det som går är tydligen inte aktuellt.

Invandringen är fortfarande skyhögt över den långsiktigt hållbara.

Stockholm i Petterssons barndom, jämför gärna med dagens Sverige.

Fakta: Migrationsverkets prognos

Prognosen utgår från Migrationsverkets tillgängliga medel för perioden 2021-2024. Migrationsverkets budget för 2021 uppgår till cirka 4,27 miljarder kronor.

 • Asyl, förstagångsansökningar: 13000
 • Asyl, förlängningsansökningar: 32000
 • Arbetsmarknadsärenden: 87000 (där en mycket stor del är förtäckt asylinvandring och brottslighet)
 • Studerandeärenden: 24000
 • Anknytningsärenden: 42000

Medborgarskapsärenden: 76000

Källa: Migrationsverket

Justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) har svårt att berätta hela sanningen. Johansson (S) visar hur politik är när politik är som sämst. Antalet asylsökande till Sverige har minskat med ytterligare 35 procent senaste året, och är nu på den lägsta nivån sedan 1996, twittrar Morgan Johansson och påstår att bara 4600 sökt asyl hittills i år och att de är de lägsta siffrorna på ett kvart segel. Morgan som är en flitig twittrare har dock varit tyst om polismordet och vem den misstänkte är.

Beviljade uppehållstillstånd enligt Migrationsverket, det verkar bli 80.000 – 90.000 uppehållstillstånd även i år, med hög arbetslöshet och stängda gränser.

 • 2021 t.o.m. maj 45.340 varav asyl 5.635
 • 2020 Totalt 88.814 varav asyl 10.409
 • 2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
 • 2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
 • 2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
 • 2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
 • 2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

Alltså 782.203 permanenta uppehållstillstånd sedan Stefan Löfven (S) blev statsminister och Morgan Johansson (S) minister hösten 2014 och idag stod Stefan Löfven och sa att han alltid arbetar för landets bästa. Tänk också på att år 2020 och 2021 har gränserna varit coronastängda.

Morgan Johansson (S) nämner konsekvent bara asylsökande, han nämner inte de anhöriga, han nämner inte att en stor del av arbetskraftsinvandringen är förtäckt asylinvandring, brottslighet och bedrägeri. Morgan säger eller ingenting om att utöver siffrorna ovan tar Sverige emot 5.000 kvotflyktingar per år.

Morgan ljuger.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Morgan Johansson plockar russin ur kakan och fortsätter ljuga

 1. Coronastängning har aldrig gällt massinvandrare. De avkrävs ingen som helst vax-pass eller hälsoundersökning. Kraven finns bara på skötsamma personer.

  14
 2. Hon som skulle äta upp sin sko ser till att storljugaren Stefan sitter kvar vid makten samtidigt som Sverige förfaller mer o mer……

  24
  1
 3. ”Nu kommer det inte fler än att det är långsiktigt hållbart.”
  Det långsiktigt hållbara har med råge överträffats för decennier sedan, porten skulle stängts 2015 för gott!

  Det sorgligaste är att vi har massor av pappskallar inom väljarkåren som inte förstår att det är deras och de politiker de valt som är orsaken till sprängandet, skjutandet, eldandet, rånandet och våldtagandet.

  32
 4. Richard Sörman, docent och lektor, framhåller att Sveriges extrema invandringspolitik, beror på de extrema värderingar som ytterlighetsmänniskor på vänsterkanten har och som saknar känsla för balans och förnuft.

  Richard Sörman, citat: ”Extremister alltså! Ni är ett gäng extremister allihop där borta på vänsterkanten! Kultur, historia och gemenskap, som man uppskattar i andra länder, var ingenting för er. Endimensionella och okunniga dårar! Vänsterextremister!…i det större ljuset av vår historia och av hur det ser ut i jämförbara grannländer är det uppenbart att detta går att beskriva som ett förräderi mot Sverige, mot svensk identitet och mot svensk kultur. Befolkningsförändringen har gått snabbt de senaste åren och fortsätter den i samma takt kommer svenskar inom en icke oöverskådlig framtid vara i minoritet i sitt eget land. Förräderidebatten har inte kommit igång än. Den är för smärtsam och kontroversiell. Men den kommer att göra det

  Richard Sörmans hela artikel ”Men NI då? Era förrädiska och lögnaktiga vänsterextremister!”, kan läsas här:
  https://detgodasamhallet.com/2020/07/12/richard-sorman-men-ni-da-era-forradiska-och-lognaktiga-vansterextremister/

  22
  • I Morgans värld är han ingen lögnare. Han gör som han blivit lärd, inom partiet. Att ljuga har alltid varit en grundbult inom socialdemokratin. Så länge man kunde kontrollera medierna fullt ut, var det inget problem, att föra folket bakom ljuset. Nu börjar verkligheten läcka ut till allmänheten och paniken inom partiet ökar. Dock har inte Morgan fattat, att han vid varje avslöjande, lockar han till både ilska och flabbskratt.
   Morgan lille gubben, det är bättre att hålla munnen stängd, än att öppna den och avslöja hur dj-a korkad man är!

   25
 5. Högavlönade lögnare bör avskedas omedelbart senast september 2022
  Det är en gåta att Morgan Johansson kan tillåtas sitta som minister.
  Han platsar i mina ögon inte ens på en återvinningsstation.
  Möjligen om han tar med sig Märta då är vi av med två flugor på en smäll.
  Hörde på p4 för 30 minuter sedan att migrationsverket skriver upp prognosen
  för kraftig ökning av ensamkommande efter att man lättat på lagen nyligen.
  Regeringen kan betraktas som terror liberala med dessa vansinnes beslut.
  Någon som glömt knivhuggaren i Vetlanda ?
  Nu väntas flera psyksjuka knivhuggare inom kort.
  Vart är vi på väg ?
  Sverige driver som ett skepp utan besättning på havet.
  Vi behöver nytt ledarskap nu !!! Snart törs ingen gå ut, inte ens polisen som
  begravt sin kollega idag mördad av en invandrar unge på 17 år.

  31
 6. Den lille mannen måste var schizofren….
  Hur kan en ”folkvald”,mer eller mindre dagligen fantisera ihop dessa skrönor ?
  Inbillar han sig att läsarna är lika efterblivna,som han själv ? Eller fruktar han redan,för sin framtid efter valet -22 ?

  28
 7. Att ministern Morgan den korta ljuger är inget nytt.

  Värre är att hans chef Stefan den dumme i media låter kungöra att han anser att vi vita etniska svenskar är vidriga ,när vi i vården efterfrågar etniska vita läkare.

  Statsministern är naiv och har dåliga rådgivare som inte informerat honom om fusket med utlänska förfalskade läkarlegitimationer.
  Den senaste avslöjade fuskläkaren arbetade på Sahlgrenska i Göteborg.

  Jag tycker inte om att bli kallad för att vara vidrig av Sveriges dummaste statsminister genom tiderna
  när jag (ut)nyttjar mina grundlagsrättigheter.

  39
 8. Det är märkligt. Just nu står det på Text-TV att antalet tillfälliga uppehållstillstånd enligt Migrationsverket kommer att kraftigt öka. Tar Morgans Twittrande så mycken tid att han inte hinner läsa fakta från sina egna myndigheter.

  39

Kommentera