Humorbefriad olympisk kamelryttare…

RASISM. Patrick Moster, direktör i tyska cykelförbundet, har portats från OS i Tokyo. Detta sedan han påkommits med rasistiska utrop under cykelkvalet i onsdags.

Hans kommentarer bröt mot den olympiska värdegrunden, säger Alfons Hörmann, den tyska olympiska kommitténs delegat i Tokyo, till The Guardian.

Patrick Moster, gick över gränsen när han hejade på den tyske cyklisten Nikias Arndt under tidskvalet i onsdags.

När Arndt försökte ta ikapp cyklister från Eritrea och Algeriet skrek Moster:

När Arndt försökte ta ikapp cyklister från Eritrea och Algeriet skrek Moster: Ta kamelryttarna! Ta kamelryttarna! Kom igen!

Yttringarna snappades upp i tv-sändningen – och fördömdes omedelbart av kommentatorerna.

-Pettersson säger att värdegrunden har förstört mycket och de lättkränkta blir fler och fler…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Humorbefriad olympisk kamelryttare…

 1. Hade samtal med en kamelryttare idag, hade beställt förnyelse av en medicin från VC. Han talade urdålig svenska och frågade vem som tidigare skrivit receptet, vilket var en läkare från annan VC som han inte kunde finna.
  Jag försökte förklara för honom hur det låg till och att min ordinarie läkare rekommenderat att jag skulle ta men inte skrivit något recept eftersom jag hade tabletter sedan tidigare.

  Det gick inte att få honom att förstå så mycket svenska, men jag hoppas att han förstod då jag tackade honom för den fantastiska servicen, men bad honom samtidigt att ”lär dig svenska om du skall vara läkare i vårt land.”
  Sedan avslutade jag samtalet.

  Vad är det för folk på Socialstyrelsen som godkänner så dålig kunskap i vårt språk, är det månne möjligt att köpa sig en legitimation?

  38
  • Enkelt! Socialstyrelsen är en svensk så kallade myndighet. Dessa anställer bara godtyckliga byfånar.

   21
 2. Ojdå…en liten Pelle-Jöns. Är du möjligen en svensk myndighetsperson? IQ talar för det.

  2
  8
 3. Så sant som det är sagt, som någon skrev i kommentaren: kritiskt tänkande från 1900-talet har bytts ut emot värdegrundstjafs på 2000-talet.
  Vad är det för rasistiskt i kamelryttare? Är det rasistiskt att säga trav jockey, hästryttare eller hund dressör, också? Nu jävlar får man passa sig så inte tungan slinter och man blir rasist på gamla dar.

  40
 4. Någon berättade: I takt med att den psykiatriska slutenvården lades ner placerades de inneboende på befattningar i våra så kallade myndigheter. Ingen viste vad de skulle göra av dom. Det var svårt att hitta meningsfulla sysslor för alla människor. Eftersom svenska myndigheter mest är ett vuxendagis samt lekstuga för svagbegåvade bestämde någon att alla dessa skulle bli myndighetspersoner. De placerades på Försäkringskassan, Migrationsverket, i regeringen osv. När jag fick höra detta förstod jag direkt varför de svenska myndighetspersonerna har rosa mössor, samt är helt inkompetenta.

  Hade det inte varit bättre att rekrytera på meriter istället för detta?

  53
  1

Kommentera