Stäng

Morgan Johansson (S) ett fall för den svensktalande psykiatrin!

INSÄNDARE. Enligt tidningen ”Vårdfokus” så håller just nu ett vårdboende med arabisk profil på att öppnas i Tensta i Stockholm. Sedan förra hösten så finns det även ett boende med persisk inriktning i samma byggnad. Enligt Ann-Catrin Rönnqvist som är medicinskt ansvarig sjuksköterska på vårdföretaget Kavat som driver boendet så kännetecknas detta av att personalen talar arabiska och persiska, samt är insatta i hur det är att komma från en annan kultur och ett annat land till Sverige. -De äldre kommer att känna igen såväl maten som språket på boendet!

Så långt inget konstigt eller uppseendeväckande alls. Konstigt blir det dock när SVT och Morgan Johansson (S) gör en stor sak av att DN låtit journalister ringa runt till vårdcentraler och tandläkare för att undersöka huruvida dessa skulle erbjuda en svensk läkare om ”patienten” efterfrågade detta.

Cirka hälften av dem tillfrågade vårdinrättningarna påstod sig kunna vara behjälpliga med detta. Detta anser uppenbarligen SVT vara en uppseendeväckande nyhet för i annat fall skulle man ju inte sett det som något värt att rapportera om.

Enligt Morgan Johansson som på senare tid gjort sig känd för en rad förvirrade och ogenomtänkta uttalanden så är detta ”förfärligt och vittnar om en utbredd rasism”!
Om etniska svenskar önskar att få träffa en svensktalande läkare så är dem således rasister enligt Morgan Johansson!?

Att äldre svenska efterfrågar svensktalande vårdpersonal är enligt Morgan Johansson ett bevis för ”åratal av systematisk rasistisk propaganda i Sverige”!

Sanningen är ju bara att detta problem beror på regeringarna Reinfeldts och Löfvens extrema massinvandring, om vi inte hade tagit emot fler invandrare än vad vi klarar av att hantera så hade ju dessa haft en chans att kunna lära sig vårt språk.

Men när man massimporterar människor från främmande delar av världen och samtidigt fyller det offentliga rummet med samhällsinformation på arabiska så visar man ju klart och tydligt det svenska språket inte är något som behöver prioriteras för den som vill leva sitt liv här i Sverige.

Vidare så kan man ju undra över logiken i att invandrare som besöker den svenska vården har rätt till en gratis tolk, samtidigt som svenskar som önskar få en svensktalande läkare pekas ut som rasister!?

Personligen så finner jag det för övrigt mer än märkligt att man som svensk i Sverige överhuvudtaget kan förväntas att acceptera att behandlas av vårdpersonal som man svårligen eller inte alls kan kommunicera med?

Om Morgan ser detta krav eller önskemål som någon typ av rasism så borde karln helt enkelt söka sig till psykiatrin, för då måste han lida av någon typ av mental störning!

Lyder nu Morgan detta råd så kan det ju vara en fördel om psykiatrikern förstår vad Morgan säger så att rätt diagnos kan ställas, jag menar så han inte får en remiss till Ortopeden och kommer hem med gipsat huvud!

Fast om så skulle ske så torde vi ju alla fall garanterat slippa alla hans förvirrade och mindre intelligenta uttalanden, alltid något!

Johnny Hornbrink SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Morgan Johansson (S) ett fall för den svensktalande psykiatrin!

 1. Åratal av rasistisk propaganda?? Lustig prick den lille Morgan, vem har
  haft makten dom senaste hundra åren, och vem har hela den tvångsfinansierade
  median på sin sida och har så fortfarande, med så gott som alla tjänster på
  departement med tillsatta Sossar med partibok?? Och ändå påstår tokstollen
  att Sverige varit utsatt för rasistisk propaganda?? Varför skulle någon ta till sig
  den när vi har Sossar som styrt och styr????

 2. Höganäsborna talar inte om att dom kommer därifrån, för dom skäms
  över att Morgan Johansson också kommer därifrån !

  12
  1
 3. Lille Morgan, glöm honom.
  Äldreboende med personal som talar ditt språk.
  Tycker jag är helt korrekt och de skall få bidrag för den äldre som arbetat i Sverige minst 30 år, om inte får den äldre betala vad det kostar.
  Orättvist?
  Som svensk får du alltid en avgift, har du skött dig på rätt vis får du högre avgift, har du varit en slarver och suput kostar det dig inte alls lika mycket. Omsorgen för båda dessa personer är lika dålig eller om du är PK lika bra.

  Därför skall andra regler gälla för de äldre med eller utan svenskt medborgarskap.

  Har du som invandrad garantipension blir avgiften lika med den, har du mindre än 30 års arbetsinkomst räknas din kostnad procentuellt, mindre arbetad tid högre kostnad.

  Jag har en känsla att vårt tålamod är slut, vad gäller våra politikers frikostighet med våra pengar, eller hur?

  21
 4. Morgan Johanssons inställning i frågan verkar bero på ett obeskrivligt hat mot svenska invånare, som sympatiserar med SD. Han tycks ana en SD:are i varje svensk väljare. Han beter sig därför överlägset och raljant vilket är hans stora lysande bidrag till allas lika värde och resultatet blir mest svavelosande aska. Regeringen beter sig nu emot Sverige i energi och invandringsfrågan, som en människa drabbad av allergi. Dvs. immunförsvaret är förvirrat och angriper den egna kroppen. Jag tror Sveriges enda räddning är nyval så fort, som möjligt.

  31
 5. Mållgan hänvisar till ”åratal av systematisk rasistisk propaganda i Sverige”. Ja så kan det gå när man låter S styra i 76 av de senaste 100 åren

  33
 6. Helt allvarligt. Den enda som tar Mollgan på allvar, är Mollgan. Och Pysslingakuten förstås.

  28
  1. Sossarna visar att det är hög tid att byta ut hela regeringen. Dom blir alltmer desperata och uttalar sig som förståndshandikappade barn. Dom borde läggas in på dårhus allihop. De skulle passa i vita kläder med armarna på ryggen bakom gallerförsedda fönster. Lillmorgan kunde få en pall så han kan titta ut genom fönstret.

   Dom börjar fatta att makten glider ur händerna och det gör att dom är desperata. Vi kommer att få höra ännu värre saker ju närmare valet vi kommer. En hundraårig epok är snart över. En skamfläck de senaste 50 åren. UT MED DOM

   31
 7. Den hånflinande SD hataren Morgan visar med all tydlighet att det fattas fungerade hjärnceller eller så fungerar de som finns mycket dåligt?

  39
 8. Jag får lämna in bilen på service var jag vill. Men om jag måste gå till doktorn eller tandläkaren så är det översåten som bestämmer vem jag får möta. Den svenska modellen enligt Morgan.

  40
 9. ”så han inte får en remiss till Ortopeden och kommer hem med gipsat huvud!” 😂
  Tyvärr bara något man kan drömma om. 😢

  44

Kommentera

%d bloggare gillar detta: