Det finns ingen objektiv journalistik, men en del är värre än andra…

MEDIA. Det finns ingen objektiv journalistik. De som påstår det ljuger, men en del så kallade journalister försöker, andra försöker inte och sedan finns det dem som är politiska aktivister helt öppet.

Till den sista gruppen tillhör tyvärr majoriteten av “journalister” och en av de värsta är Olle Lönnaeus som arbetar som politisk reporter på tidningen Sydsvenskan.

Alan Kurdi

Om Olle Lönnaeus på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Det finns ingen objektiv journalistik, men en del är värre än andra…

 1. Dessutom är hela Alan Kuri-historian mycket en mediakonstruktion. Det var pappans idiotiska båtresa som dödade pojken, de befann sig inte i en livsfarlig situation när de lämnade Turkiet. Egentligen ville pappan till Kanada men fick avslag och då ville han till Europa istället, delvis på grund av tandproblem som han inte hade råd att fixa i Turkiet. Pojken begravdes sedan i pappans hemby i Syrien, d.v.s. landet som de var “på flykt” från.

  Den enda som var moraliskt skyldig till att pojken dog var pappan. Europeiska medier borde skämmas för att de inte redovisade historien såsom den var utan fortfarande låtsas att denne stackars pojke dog när han hals över huvud flydde med sin pappa i gummiflotte från kanonaderna i Syrien.

  Dessutom finns det ju bilder som antyder att bilden delvis arrangerades, att de var där och fixade lite med liket innan de plåtade. Så djävla vidrigt hur de beter sig.

 2. Namnet är felstavat, skall vara Lögnareus. Här gäller det att mota Olle i grind.

  10
 3. Varför skulle journalister vara objektiva i ett land som Sverige?
  Jag uppmanar alla att läsa vad Magnus Norell skriver om demokrati i Bulletin!

  18
 4. Problemet för alla agendastyrda journalister är att internet glömmer aldrig.
  Vilket gör det enkelt att påvisa dubbelmoralen hos denna ljugande yrkesgrupp.

  29

Kommentera