Björn Gillberg i toppform

I denna video så visar han, på sitt väluppfostrade sätt, att Svenska EU-politiker är svårartat korkade och inte har en aning om vad de beslutar om när det gäller, EUs beslutsrätt över Sveriges skogar.

Han håller föredragningen på en nivå, som även Greta bör kunna förstå, dock mycket tveksamt om Miljö och klimat minister Bolund klarar detta!

5 thoughts on “Björn Gillberg i toppform

 1. !00 % rätt Björn Gillberg, man önskar att du hade kunnat tala våra Mähän
  till politiker till rätta, men dom låter väl i vanlig ordning EU bestämma allt,
  bara dom får lysa nere i Bryssel med champagneglaset i näven , dom
  tycker att det är mer storartat än att göra insatser för landet.
  Per Bolund kan väl få en egen personlig utgåva av Gillbergs förklaring,
  dock högst tveksamt om han har förmåga att ta till sig relevant information.
  Även Gretas föräldrar borde få vars ett exemplar!
  Sparka ut MP från riksdagen!

  29
 2. Vi anklagade sovjet för att politiker och byråkrater hade den totala makten. Men var består skillnaden idag om man jämför med eu-byråkrater och expert väldet tillsammans med aningslösa och opålästa politiker.

  25
  1
 3. Det är värre än Gillberg beskriver!
  EU har ju aviserat att Norden, där Sverige är största land, också skall vara EU reservat för vindkraft. Denna vindkraft skall Nordiska länder vara skyldig att leverera till Västeuropa, och är alltså inte avsedd för Sverige (eller t ex för att göra CO2-fri stål).

  Nu tänker EU skydda Nordens skogar! Skrattretande! Har de klart för sig hur stora arealer skog som behöver skövlas för att sätta upp landbaserade vindkraftverk, även om de försöker skyla över genom att påstå att typ hälften av de 40000 verken skall stå i kustområden resp Östersjön. Vindkraften skövlar så stora arealer att påstådda vinster i skogens CO2-cykel försvinner.

  Västeuropas länder får själv härbergera sin vindkraft!

  38

Kommentera