Mängder med offer för mångkulturen

INVANDRING. Många tror att att skottlossningar och bomber i vårt land inte är något som drabbar andra än de som är involverade i gängkonflikterna och att det kan räknas som självsanering. Inget kan vara mer felaktigt.

I gängkrigen dödas också små barn och poliser, kvinnor och män som skyttarna misstagit för måltavlor – och det här är bilderna på människorna som mördats av misstag.

Samtidigt har Sverige haft tur som inte drabbats ännu värre. Barnen som sköts i Flemingsberg förra helgen kunde lika gärna ha dött och det är bara exempel.

Bild från Expressen.

Mängder med människor har också skadats vid skjutningar, bombdåd, våldtäkter, rån, vansinneskörningar med bil och annat.

-Pettersson säger att priset för mångkulturen är ofattbart högt, men alla har inte fattat ännu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Mängder med offer för mångkulturen

 1. Ansvariga svenska politiker bör ställas inför rätta och dömas till kännbara straff för vad de åstadkommit mot svenska folket.

  48
 2. Som pensionär kan jag se tillbaka på mitt arbetsliv, som tog mig över i stort sett hela världen. Träffade på fantastiskt duktiga människor i alla kulörer. Jag stötte också på den andra typen.
  När massimporten började, chockades både jag och mina gamla kolleger, över den totala avsaknaden av kunskap, som makthavarna visade. Vi importerade människor från jordens mest dysfunktionella kulturer. I mitt yrke fanns ett uttryck för deras hemländer, som inte låter sig skrivas här.
  Den där Löfven, stod sedan i TV, och påstod att ”vi har varit naiva” och ”vi såg det inte komma”. I helsike heller. Det är den totalt inkompetenta statsledningen, som är ensam skyldig till landets situation. Varningarna duggade tätt, men avfärdades som främlingsfientlighet.
  Det finns många kulturer/folkslag som hade funkat jättebra, men det blev jordens värsta avskrap. Detta gör Löfven och hans slödder, ensamt skyldiga till många svenskars död och även det lidande som tillfogats offren för det eskalerande våldet samt den pågående utarmningen av landet. Historiens dom kommer att bli hård!

  64
 3. Exakt detta tog Henrik Jönsson upp i sin blogg i lördags kolla gärna honom han är klockren

  28
 4. Varför är SD så defensiva? Nu borde det vara läge för att visa upp alternativen till dagens regering.
  Och jag menar skarpa förslag som inte bara är prat

  47
  • Hur menar du? Skarpa förslag?

   SD lägger regelbundet mängder med bra förslag i Riksdagen som lika regelbundet röstas ned.

   Ett förslag, slopande av straffrabatter som Morgan Johansson kom med nyligen la SD första gången för 11 år sedan och SD har fortsatt gång på gång.

   24
   1

Kommentera