Nu går S till angrepp

Smutskastningen från Socialdemokraterna har bara börjat. Två ledande socialdemokrater har under dagen twittrat följande:

 

Att SD är måltavla för denna ovärdiga smutskastning förvånar nog ingen. SD kan sitta i en regering 2022 och vara ett parti med fler väljare än S bakom sig.

Fast det nya är att Liberalerna angrips på detta ovärdiga vis. Givetvis med undermeningen att L ska välja en S-stödd regering framför en M-stödd.

22 thoughts on “Nu går S till angrepp

 1. Jag skrev och frågade på sossarnas kontor i Stockholm om den kände till sin historia med nazisterna, annars kunde dom titta på samtidens film om Sossarna och nazisterna.
  Som vanligt får man inget svar i besvärliga frågor. Jag tror dom har en väldigt stor matta på kontoret i Stockholm, för dom har skyfflat in mycket under den.

 2. Vad håller de på med egentligen? Hatet fortsätter mot SD med obegriplig bitterhet. De har tydligen fått en stor läcka i värdegrunden. Den var nog byggd av trolldeg. Förstår de inte att Breiviks hemska tanketradition var att mörda de han tyckte var politiska motståndare. Ungefär vad terrorister brukar göra. Terrorister mördar när det faller dem in. Jag är helt lugn med att det finns över 1 miljon demokratiska SD-väljare, som tycker att allt slags mördande är avskyvärt. Ett samhälle där invånare löser sina politiska konflikter med terror och mord är inte värt att leva i helt enkelt. Sverige tycks dock vara på väg mot det. Därför är nyval kanske den bästa chansen att slippa det.

 3. Jag hänger inte riktigt med i svängarna. Man anklagar SD för att vara rasistiskt för att i nästa stund säga att SD och Breivik är ett och samma. Breivik hade för avsikt att mörda socialdemokratiska ungdomar, inte för deras ras utan för deras politiska åsikter. Man S kanske har blivit en ras liksom islam. Det gäller att se upp med vad man säger och gör, det kan ju kränka någon person för dennes åsikter.

 4. Breivik är väl samma sorts brottsling som Akilov. men Akilov släpps ut före Breivik.

  10
 5. S hävdar att man inte ska politisera övergrepp, våld, mord, terrorism, sjukdomar, eller vad som helst.

  Själva politiserar de allt som går för att skylla på andra och slippa ta ansvar för sin egen politik.

  Socialdemokraterna sjunker bara lägre och lägre.

  Det låter till och med som socialdemokrater är en egen ras när de påstår att Breiviks politiska mördande var rasism. Norrmannen Breivik mördade andra norrmän. Hur blir det rasism?

  42
 6. Det vi ser i dessa båda damers beteende är att dom inte är fullt
  tillräkneliga och borde förvaras på en psykiatrisk klinik för svårt
  handikappade och mentalt otillräkneliga,där allt hopp om bättring
  har försvunnit precis som för andra sozzzar i regeringen.

  39
 7. Nu var det ju varken Breivik eller SD som grundade rasbiologiska institutet utan ansvarig regering var…
  Precis som i fallet översvämningar är det bekvämt med historielöshet.

  59
 8. Diktaturkramarna Strandhäll och Stenberg visar som vanligt att sossarna bara har smutskastning kvar i lådan, politiken tog slut för länge sedan. S som i Stödhjul, men börjar det inte kännas fånigt när man som riksdagens största parti bara har i uppgift att rösta igenom Centerpartiets och Miljöpartiets politik?

  Sosse är synonymt med myglare.

  77
 9. Typiskt flum socialister.
  Till och med när de gör ett självmål,
  så skjuter de i stolpen !

  Ytterligare bevis på att Sverige styrs av samhälls destruktorer som
  inte ens är förmögna att fatta effekterna av deras agerande/icke agerande.

  70
  • Det jag väntar på Nu är Estonia och få klarhet i vad som hänt det bör sänka S ännu mer

   42
   • Folksam2010

    Jag var oberoende aktiv i en person person baserad sluten cell grupp i resterna av det hoprasade Sovjetunionen 1993 till 1998, vars syfte var att stoppa försök till illegal handel med strategiska radioaktiva material e.g. vätebomber och nedåt. Allt fanns till salu, men inget kom ut som ”the magic 13” bestående av elit fält agenter från två av de stora säkerhets tjänsterna, där den tredje ”tittade på” under full insyn, i praktiken under krigs lagar, effektivt satte stopp för alla försök. Kände ett antal personer som överlevde katastrofen, men har inget som tyder på att magic 13 var inblandade, även om de hade fulla sanktioner så hade aldrig en så kapitalt klantig åtgärd tagits. Men skulle inte bli förvånad om några stolpskott försökte något de inte klarade av i samarbete med oskickliga småhandlare, och därmed bidrog till Estonia katastrofen . . .
    Men det är bara spekulationer.

    Tur att inte Sverige administrerade anti atomvapen operationen, då hade nog halva jordklotet sprängts i luften . . .

    16
   • Men sossarna gör allt i sin makt att skuta på avslöjandet så länge som överhuvud taget är möjligt.

 10. Två utmärkta exempel, på två oerhört enfaldiga och verklighetsfrånvända socialdemokratiska kvinnor.

  Som dag ut och dag in, medvetet kränker en stor del av den svenska väljarkåren. Demokrati och självkritik, är definitivt i deras starkaste ämnen.

  Det är sorgligt att se vad det har blivit av det socialdemokratiska partiet. Lögner , medvetna kränkningar och en sjuklig maktfullkomlighet. Är nu utpräglade särdrag för en ny sosse-elit.

  98
  1
  • Demokrati och självkritik, är definitivt inte deras starkaste ämnen. Ska det stå………….

   66
   1
  • Det måste vara tillgången till köttgrytorma som är ändamålet för dagens sossar. Och då är alla medel tillåtna.

   52
   1
 11. Tänk att de får skriva så kränkande om Sverigedemokraterna, när Ebba inte får skriva att en kriminell är kriminell. Jag läste ett inlägg från en jurist att det inte gick för sig att skriva sanningen hur som helst, men lögner får Socialdemokraterna skriva hur mycket som helst. Kanske dags för en lagändring så det blir tillåtet att skriva sanning och förbjudet att baktala med lögner som socialdemokraterna gör.

  100
  1
 12. Var finns kopplingen mellan terroristen i Norge och SD ?? Dessa individer har som de flesta vänstervridna en iq-nivå som en daggmask. När argumenten tryter tar man till desperata lögner och egna fantasier. Detta är bara början . Ju närmare valet kommer desto mer desperata blir sossarna då de fattar att de kommer att förlora stort och är ute för gott

  99
 13. Och var går ditt partis rötter Annika Strandhell??? Det är inga ytrötter, dom
  når ,långt ner i underjorden

  98
 14. Två hjärndöda socialdemokrater uttalar sig, och gör det på sådant sätt som det anstår sossar att göra.

  93
 15. Dessa ”twittrare” får betalt för sina idiotismer, det är den enkla förklaringen.

  64
  • Det är inte några enskilda virrpannor som twittrar utan det är planerat från Sveavägen 68 och innefattar alla delar av det djupa staten som Socialdemokraterna kontrollerar inkl regimmedia.
   Vänta bara tills nästa år när det är val då kommer Utöja att ältas fram och baklänges från maj till september.

   42

Kommentera