Bästa försvaret mot rasism är du och jag skriver S och SSU

TERRRORISM. Terroristen bakom Utøya-attacken var ensamt ansvarig, men de rasistiska och högerextrema tankar som låg bakom terrordådet lever och frodas fortfarande i vårt samhälle, skriver flera företrädare för Socialdemokraterna, bland andra statsminister Stefan Löfven, och SSU:s Philip Botström på Aftonbladet Debatt.

Regeringen har en nationell plan mot rasism och vill förbjuda rasistisk organisering, men för att få stopp på hatet måste hela samhället mobilisera, skriver debattörerna.

”Den viktigaste beredskapen i vårt samhälle är du, jag, vi. Alla vi som utgör vår samhällsgemenskap.”

-Pettersson säger att socialdemokraterna ljuger och glömmer det ansvar de har tillsammans med andra genom att uppmuntra massinvandring av dysfunktionella och intoleranta kulturer utan att ha frågat det svenska folket om lov.

Sedan att de kallar en politisk gärning när en norrman mördar andra norrmän för rasism får stå för dem.

SSU i Malmö demonstrerar på 1:a maj…

Statsminister Stefan Löfven om den rasistiska, kvinnofientliga och homofobiska ideologin islam…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Bästa försvaret mot rasism är du och jag skriver S och SSU

 1. Dras prestödet in så blir det svåra tider för lokalblaskor som Dalademokraten. Hoppas nästa regering åtminstone minskar det rejält.

 2. Ja högerextremismen frodas. Mamman och sonen på Ikea i Västerås kanske utstrålade högerextremism utan att säga något i ämnet och blev mördade. De som mördades på Drottninggatan i Stockholm kanske signalerade högerextremism utan att tala med mördaren. De sju personer, som blev utsatta för mordförsök i Vetlanda kanske såg ut att tänka högerextrema tankar. Nu måste man undra om antisemitism eller Islam gör världen säkrare. S tycks veta det enda rätta, men Sverige ligger i botten eller topp med högsta siffrorna av skjutningar, mord och våldtäkter bl.a. Så statliga verksamheten har blivit så skruvad av regeringspartierna så hela Sverige vrider sig i vånda. Nyval fort är kanske sista chansen.

  15
  1
 3. Högerextremism? ABB är för hundra gubbar nazist vilket är lika mycket vänster som sossarna. Svenska socialistiska partiet var ett nazistiskt parti som först brutit sig ur sossarna 1917 och sedan ur kommunisterna 1929.

  10
 4. Jag tycker S ska vara tysta..för att dom har kopplingar till Nazismen och andra kriminella.
  Bara titta bakåt

  25
 5. Dala-demokratens ledarskribent ägnar sitt mesta textutrymme åt att försöka koppla ihop SD med Breivik, mer så än att minnas själva den ofattbara tragedin i Oslo och på Utöya. ”SD är den svenska famnen för personer som Breivik,…nu sitter de en hårsmån från regeringsmakten”. skriver Dala-demokraten, och som även passar på att angripa M och menar att moderaternas partiledare uttrycker sig som Sverigedemokraterna, ”med främlingsfientlighet och rasism”. En bedrövlig drapa som publicerades igår och inte är värd att länka till.

  27

Kommentera