11 thoughts on “SD Såg Det Komma För 11 År Sedan

 1. Det är ”två tummar ner” i kommentarerna, förmodligen Lille-mojen och Strandskatan som suttit och lekt med sina twitter-mobiler igen.

 2. Sossarna tycker inte om att någon påpekar konsekvenserna av sossarnas egen politik.
  Man tycker inte heller om lagförslag som kan hindra någon av konsekvenserna av sossarnas egen politik.

 3. För dem som läser tyska,lägger jag idag in en länk från Kronen aus Wien:
  https://www.krone.at/2467790
  Lika länge som SD sökt förmå de sovande att vakna upp,har ju åldern på importerade ”baaarn” diskuterats.
  Här i Abzurdistan påstås att man inte kan åldersbestämma vid röntgenundersökning !!
  I Österrike finns inga sådana hinder,och se det ger resultat.
  Fyra Afgahnska getaherdar som påstod sig var 16 år har nu visat sig vara i ett fall 24,och i de andra tre dryga 18 år när brottet mot en 13-årig flicka skedde.
  Varför är sådant åldersbestämmande okorrekta,här upp i Abzurdien ?

  10
 4. Jag undrar hur många liv, som slösats bort för att inte yngre mördare fått sitta livstid och sedan utvisats. Ett högt pris för att riksdagspartier och medier ville visa att SD har fel. Det hävdas ofta i vissa kretsar att dessa brottslingar är missförstådda medborgare, som haft otur. Det är inte alltid så och priset för den felanalysen blir en aldrig sinande uppvisning i brott,mord, pina, brottsoffer, gripanden, rättegångar, dyra arvoden, fängelser och uteblivna utvisningar. Nyval ser jag, som en chans till nystart av ett samhällsbygge med svensk kvalité igen. Nyvalskostnaden 400 miljoner kan vara ett billigt alternativ om några fler väljare vaknat ur sin skönhetssömn.

  25
 5. Jag orkar inte längre! Nu flyttar jag ifrån detta land som jag är född i.Jag är en vit äcklig rasist för att jag värnat mitt fosterland !fy fan !Tack Löven Lööf Morgan och alla andra sk politiker!!! Som tvingar mig bort ifrån mina barn och barnbarn må ni ruttna i helvetet!!!!

  34
 6. Mja, vi vanliga med normalinteligens har sett det
  här komma i många år. Att sedan vår ”elit ” inte
  gjort detsamma är en skandal. Det har gått
  6 år sedan massinvandringen av ,i många fall
  m människor som aldrig kan få ett riktigt jobb.
  Det hemska är att politikerna inte lär sig ngt.
  Eländet fortsätter. Arma land

  35
 7. Han hinner inte svara. Han har fullt upp med att twittra. Det är mycket nu. Kriminalvården förringar dådet. De sa att de anställda har missat lite kurser och att utbildningen släpat efter.
  Därför kunde två mördare hota och hålla dem som gisslan eller.
  Mer utbildning läs pengar för de anställda är åtgärden. Hur många vill vara fångvaktare då arbetsgivaren ringakta dem vid mordhot?
  Just asking.
  Medierna utgår från att fångarna har alla indianerna i kanoten. De har begått mord våldtäkter för att de är missförstådda från andra länder.de har inte välkomnats nog.
  Orten är skräpig för svensken inte städat ordentligt runtomkring,de har slagit sönder för att de inte har en ungdomsgård.

  45
  2
  • Man har motat bort SD från allt inflytande hela tiden.Allt vad dom har försökt sätta upp varningsflagg för har det skrattats och förlöjligats åt å det grövsta.Nu ser man vad som sker när man låtit aversioner och hat mot det enda parti som har haft vuxna i rummet fått råda.Hade man lyssnat istället och kunnat haft en sansad debatt så borde nog en hel del sett annorlunda ut idag. Nu får man nog tyvärr konstatera att loppet är kört för att detta land åter ska kunna bli den lugna och trevliga plats som vi med några år på nacken minns med sorg och saknad…

   33
   • En sak som är riktigt konstigt är att samtliga sossar som twittrar och håller på med nedskitning av meningsmotståndare inte märkt att det inte fäster längre .
    Varje gång Morgan eller Strandhäll eller någon annan ”uppsatt”
    politiker ger sig på någon med först sina lögner och i nästa andetag berättar hur mycket de satsat de senaste åren , så sjunker deras anseende .
    De har inte insett att alla de resurser de slösat bort för att de inte förstått problemet . Gör att de betraktas som idioter.
    De satsar 100.000kr mer Per elev och år i utanförskapområden.
    Utan att det hjälper . Då tror de att 150,000kr Per år och elev blir bättre.
    Det beror bara på att de inte kan tänka , och är fast i att de själv skapat problemet , och försöker lura i folk att om (SD) försvinner så försvinner problemen i Sverige .
    Men det är precis tvärt om .
    Om (S) försvinner från Regeringen , och tar med sig klimattalibanerna , så börjar vägen mot ett bättre Sverige .
    Och då är Annies sagoframtid ett minne blott .
    Låt oss jobba för det i valet -22.

    19
 8. Som vanligt sosseriet måste alltid förr eller senare kopiera SDs förslag men sandlåde regeringen vi talar inte med SD hade man lyssnat på oss för 11 år sedan då hade nog sitruationen sett anolunda ut i dag. Vi får se hur länge det går innan man måste helt stoppa invandringen ännu ett SDs förslag jag lovar den dagen kommer……..

  51
  • Nisse!
   Att invandringen skall stoppas, det skulle gjorts senast 2016.
   Men den s.k. regeringen ser inte, hör inte, men hasplar ur sig floskler som ”vi såg det inte komma” eller en ”historisk satsning att stoppa gängen.”

   32

Kommentera