8 thoughts on “Round Up The Usual Suspects

 1. det var väntat ett spel för gallerierna..man har inte en aning om vem eller vad man hittade nio dom man spöade upp och försökte få att rekänna något .. men detta var ju inga 3eller4åringar som man kunde skrämma då det sket sig fullständigt ..liye fler fartkontroller och fyll tester så går det säkert att klappa på någon så han erkänner..msn gör en Crister Pettersson då val boskapen lungnar ned sig.

 2. Allt som vanligt i Abzurdistan.,,
  Det hela var enbart en ny teaterföreställning från de styrande Röd/Gröna packet,och deras tillsatta ”Åklagare”.
  Vad annat var att vänta i ett korrupt sönderfallande land !!

  14
 3. Jaha du stöddiga Morgan. Du är ju också chef över åklagarna. Hur känns det nu för de boende att ånyo se ”ungdomarna” på gatorna tror du; säkert med ett extra hånleende.

  27
 4. Polisens agerande påminner definitivt om teater och skådespeleri. Det såg bra ut att nio personer anhölls omgående, plus lite skryt om flera års polisarbete i området. Och så ett par dar senare släpps alla eftersom inte en gnutta bevis eller misstanke finns. Teater. Det är vad skattebetalare får för sina pengar.

  42
   • Antagligen är de nio bara ”intressanta” och behövde tas in på förhör. Den skyldige ringas antagligen in så småningom, som bensinmacks-skytten ungefär.
    Poängen är att det verkar viktigt att på dramatiskt maner visa handlingskraft, typ ”vi anhöll 9 personer”. Jag tror inte polisen anhöll 9 personer ens under koranbrännings-upploppen.

Kommentera