Invandrarupplopp i Trollhättan igen

BROTTSLIGHET. För andra kvällen i rad har flera bilar brunnit i området runt stadsdelen Kronogården i Trollhättan, rapporterar lokala medier. Bränderna startade strax före klockan 22.

Trollhättan liksom resten av Sverige förtjänar bättre än dessa ständiga upplopp av missnöjda invandrare. Bild från Eidar.

Polisens vakthavande befäl Göran Carlbom säger att man har haft en extra resurs på plats eftersom det var en del oroligheter i området på söndagskvällen.

– Det är lite ungdomar i omlopp inne i Kronogården. Vi är fortfarande kvar där och kontrollerar och visar upp oss och ser till att det håller sig lugnt, säger han.

P4 Väst skriver att inga personer ska ha skadats i samband med bilbränderna. Bilarna som brann tillhörde det kommunala bostadsbolaget Eidar.

Om Kronogården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Invandrarupplopp i Trollhättan igen

 1. Problemet är det svenska politiserade godhetsvisande ”våldsmonopolet”. Inga blev gripna så det fortsätter som vanligt – varför gör inte polisen en gemensam rensning med militären? Våldsverkarna skrattar ju åt det handlingsförlamade s.k. våldsmonopolet. De skrattar och hånar det svenska rättsväsendet med sina ”rekreationshem” eller ska man kalla dem vårdcentraler (kriminalvårdens hotell)? Hade vi haft en politerkår med ”ryggrad” så hade problemet varit löst för länge sedan. Som ”grädde på moset” har vi en långsam och handlingsförlamad justitieminister? Hur länge ska detta”fjolleriet” få fortsätta? Är det bara SD som ser den grava degraderingen av allt i Sverige?

 2. Som vanligt så går adeln fri, ingen som omhändertas eller lagförs, men vinsten kommer snart säger 7-klövern.

  17
 3. !0 tusentals bilar har brunnit i Sverige plus skolor och daghem, men detta
  har inte uppmärksammats av Miljöpartiet ännu, inte ens miljöaspekterna
  tycks uppröra dessa hycklare, det hjälper inte ens Märta Stenevi att bli
  förbannad!
  det gäller att knipa käft när man vet vilka grupper som är skyldiga till detta!

  22
 4. Om ungdomar gång efter annan kan härja fritt utan att deras föräldrar ingriper betyder det att de gör det med föräldrarnas goda minne.
  För att få bukt med detta måste drastiska grepp tas, klart och tydligt från statsmakternas sida att fortsätter detta kommer hela familjer att först mista sina bidrag sedan om inte det hjälper blir utvisning följden.
  Eftersom vi inga statsmakter har så kommer allt att eskalera intill de har tagit över helt och hållet, till stor glädje för de PK gissar jag.

  21

Kommentera