Häxorna orsakade dåligt väder

Den outtröttlige Tony Heller, visar än en gång vilken låg nivå PK media och en stor mängd så kallade ”klimatexperter” befinner sig på. Inte ens elementär förståelse på skillnaden mellan klimat och väder!

”Klimatlarmister föreställer sig att de är smarta och sofistikerade. De föreställer sig att de försvarar vetenskapen. Men verkligheten är att deras tankeprocess knappast skiljer sig från 1500-talet när alarmister skyllde häxor för dåligt väder.”

2 thoughts on “Häxorna orsakade dåligt väder

  1. Denna ständiga skrämselpropaganda om klimatet.Dag ut och dag in skall någon ” expert” komma med domedagsprofetior.Klimatet har ändrats sedan jordens begynnelse och vad det beror på är jag ingen ”expert” på.Vad som människor däremot själva har åstadkommit är rovdriften på jordens resurser.Miljöförstöringen och den allmänna nedskräpningen och utfiskandet av haven får också stå för människors profitlystnad.Så att skilja på klimatförändringar och miljöförstöring är svårt för våra ”alarmistexperter…

  2. Angående översvämningarna så skriver AB att NASA menar att månen ”vinglar” och det kan vara det som gör att det blir knas. Jag tror hellre på NASA än på t.ex Greta som gör stor sak av det hela.

Kommentera