Det räcker och får helt enkelt vara nog nu!

INSÄNDARE. Nyligen så blev två småbarn skottskadade i Stefan Löfvens Sverige, för någon vecka sedan sköts en polis ihjäl! Då precis som nu påstår sig statsministern sig vara “förtvivlad och förbannad”! Visst, men vad hjälper ord när handlingarna och åtgärderna lyser med sin frånvaro?

Steget Efter i Flemingsberg

För några radikala åtgärder mot “gängkriminaliteten” får vi ju aldrig se trots att en mängd löften om dem samma har utlovats! Hur många gånger har vi inte hört våra ansvariga politiker påstå att man aldrig kommer att vika ner sig för dem kriminella gängen, samt att man ska sätta stopp för dem!

Sanningen är ju bara att ingenting händer! Det är ständigt samma visa, våra styrande politiker kommenterar nu mer rutinmässigt mord, skjutningar och bombdåd med att det är “oacceptabelt”! I 30 år har vi i olika debattprogram på TV fått se och höra politiker, poliser, integrationsarbetare, förortsföräldrar, ungdomar, rektorer och fritidspedagoger med mera diskutera det ökade våldet i samhället, detta samtidigt som dem utlovade samhällsförbättringarna har uteblivit.

I länder med normala politiker och beslutsfattare så vidtar man åtgärder mot det som ses som just “oacceptabelt”, här i Sverige sker dock aldrig minsta lilla. Är det inte hög tid att skrota allt vad dialogpoliser och pizzakvällar med kriminella heter och istället sätta hårt mot hårt, en fängslad eller utvisad person kan nämligen omöjligt begå några nya brott på våra gator och torg!

Om det sedan är så att man inte med lagliga medel kan sätta stopp för alla skjutningar och sprängningar så får väl statsmakten helt enkelt börja snegla på hur man i skurkstater får “oönskade personer” att spårlöst försvinna för att aldrig återfinnas. För sanningen är att alla dessa beväpnade gängkriminella samhällsterrorister omedelbart måste bort från det offentliga rummet, hur det sedan ska gå till blir för var dag som går av en allt mer ringa betydelse.

Det som våra gängkriminella nu ägnar sig åt kan utan överdrift liknas vid rena krigshandlingar, och alla vet ju hur en stat normalt sett bemöter en beväpnad fiende!
Åtgärder mot våldshandlingar som skjutningar och bombdåd kan inte tillåtas att vänta på grund av byråkratiska utredningar, vilka ändå aldrig resulterar i någonting värt namnet

För något år sedan så kartlade Expressen Stockholms gängkriminella och redovisade då att hundratals av dessa kriminella element inte ens var svenska medborgare.
Om Statsministern nu verkligen anser att dem gängkriminellas våld är “oacceptabelt” varför utvisades då inte dessa personer redan igår!?
Om dem inte svenska medborgare så är dem ju inte Sveriges ansvar, så vad är problemet?

Vidare så har det blivit känt att dem tre personer som misstänks för mordet på 12-åriga Adriana som sköts ihjäl när hon var ute och rastade sin hund i Botkyrka i Stockholm nu befinner sig på semester i “hemlandet” Turkiet! Dem förmodade gärningsmännen befinner sig med andra ord på semester i landet som dem påstår sig ha flytt ifrån!?
Personligen så finner jag ingen som helst logik i denna typ av asylinvandring!
Men sedan när förde Sverige en invandringspolitik som kan ses som logisk och ansvarsfull?

Absolut ingen asylsökande och bidragsberoende invandrare borde tillåtas att resa hem på semester till oroshärden dem påstår sig ha flytt ifrån, detta agerande borde precis som i Schweiz resultera i ett nekat återinträde till landet! Man kan rimligt och logiskt sett inte söka asyl från en oroshärd som man senare när bidragen börjar trilla in väljer att semestra i!
När inte ens detta beteende får våra ansvariga politiker att reagera så borde ju alla med minsta vett och oavsett partifärg inse att dagens beslutsfattare bör få sparken!

Det räcker och får helt enkelt vara nog nu!

Johnny Hornbrink SD

9 thoughts on “Det räcker och får helt enkelt vara nog nu!

 1. Varenda gång någon höjdare intervjuas så är det samma snack om hårdare åtgärder mot kriminaliteten, fler poliser osv. Men aldrig får man höra något om invandringsstopp och massiva utvisningar, som är ENDA sättet att åtgärda problemen. Och det där om att de 7000 afghanerna inte tas emot av Afghanistan, bullshit! Jag är säker på att någon ekonomisk uppgörelse kan göras med Afghanistan som öppnar för att afghaner får återvända hem.

 2. Så länge ingen i styrande ställning kan ställa rätt diagnos och erkänna att roten till alla problem är den helt misslyckade politik som bedrivits beträffande invandring och integration kommer det bara att bli sämre . Och att om invandringen inte tvärstoppas kommer problemen att växa.
  Det kommer att sluta med att (MP) åker ur riksdagen och (S) förnedras med ca 13 procent .
  Och det är uppsidan på det aktuella problemet.

  16
 3. Stefan Löfven är en handlingimpotent clown, utan någon som helst kompetens att leda ett land. Han besitter inte mental kapacitet att lösa det han och patrasket ställt till med. Historien kommer att döma honom mycket hårt!

  46
  • Jag är i alls säker på det. Det är segraren som skriver historien. Vem som kommer att vinna är högst osäkert.

   6
   4
 4. Vi måste alla förstå att de partier vi har i riksdagen idag aldrig kommer att lösa detta. SD var för några år sedan en möjlighet men har sålt sig till etablissemanget för att komma åt köttgrytorna, de är inget alternativ längre. Svenska folket är grundlurade och det vi ser nu är bara början, Sverige är ett laglöst land. Vi har inte politiker som värnar sitt eget folk, kyrkan har vänt oss ryggen och liknar mer en vänster- och miljöaktivistisk sekt. Men det finns hopp, många svenskar vaknar nu..

  45
  1
 5. Bara vanligt snömos! Inget kommer att hända.

  DEt som behövs är:

  . – Utvisning av kriminella som inte är svenska medborgare (vid dubbelt medborgarskap dras det svenska in)
  . – Ingen som begått brott i Sverige skall kunna bli svensk medborgare
  – Totalt migrationsstopp
  – Minskade bidrag för de som inte anpassar sig till de svenska reglerna
  .- ……

  54
  • Vi ska överhuvudtaget inte dela ut bidrag åt bidragskarriärister och vi ska inte tillåta att människor från Långtbortistan söker asyl. Vi ska vidare återinföra möjligheten att återta utdelade medborgarskap och återstarta Statens arbetslöshetskommission vars främsta uppgift blir att sysselsätta de som har fått uppehållstillstånd men inte arbetar med ickekonkurrerande sysslor. Med andra ord inga lönebidrag som det som omvandlat taxibranschen.

   13
  • Hur svårt baka det vara svenskar

   Kaoset är här analfabet araber och afrikaner dom ingen vill ha förutom svenska kvinnor haha

   Utvisning hela familjen om grovt brott görs e småbrott som samlas ihop

   Dra in alla bidragen

   Skicka hem dom

   Köp fängelse i öst billigt skicka dom dit kriminella e bara skicka hem dom till smutset arabvärlden e Afrika

   Hur kan man ens ta in dom haha analfabeterna

   En sak ta in öst,spanjorer,turkar, Sydamerikaner, asiat

   Men ta in djungeln o öknen

   Haha

   Mm inte så vsmart va kolla landet hur det ser ut

   Tragiskt att se

 6. Jubelåsnan klarar sig med att beklaga och säga att jag har varit naiv och såg ingenting komma.

  37

Kommentera