Miljöpartister vill fyrdubbla priset på utsläpp

KLIMATMÅLEN. För ett par veckor sedan antogs EU:s klimatlag. Vi gröna röstade emot. Vi välkomnar verktyget och det finns flera delar vi gillar, men målen var otillräckliga och långt ifrån EU:s åtaganden inom Parisavtalet. EU måste bland annat fyrdubbla utsläppspriserna till 2030 och skydda skogen för att kunna uppnå sina klimatmål, skriver miljöpartisterna Jakop Dalunde och Pär Holmgren på DN Debatt.

Pär Holmgren (MP) vill att alla som inte håller med MP ska hållas borta från inflytande. Sedan finns det folk som påstår att Sverigedemokraterna hotar demokratin.

Under onsdagen presenterar EU-kommissionen sitt nya klimatpaket och syftet är sedan att anpassa all lagstiftning till de nya klimatmålen.

De skriver att det är av största vikt att EU överträffar sina mål och menar att det har skett tidigare, och att det kan ske igen.

”Klimatpaketet som presenteras gör det möjligt för EU att överträffa sina klimatmål. Det är inte bara välkommet, utan nödvändigt”, skriver Miljöpartisterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

11 thoughts on “Miljöpartister vill fyrdubbla priset på utsläpp

 1. snart får personligt registrerade andningsmasker där in och utandnings uppgifter mäts och sänds in på hur mycker syre vi dragit i oss kontra Co2 utsläpp direkt från din kropp
  MP är befriade då de leder förbuds maffian åt helvetet.
  allt medan resten av världen fullständigt skiter i allt.

  10
 2. Det blir mer och mer att likna Monthy Pyton humor så fort någon från Mental Patienterna ( MP ) gör ett uttalande, det gick nog att göra en komedi serie på deras veckomöten. Bara att få se hur korkade idéer dom kläcker ur sig vore humor, men fortfarande väldigt skrämmande när man vet att folk röstar på dom

  31
 3. Miljöfascismen breder ut sig. Om vi sluta leva så kanske vi överlever. Liknar lite en religiös självmordssekt. I Sverige ska 4 procent partiet MP ha hela inflytandet över människors liv. Jag antar att skatterna och avgifterna räcker till deras kommande fallskärmar livet ut. Kan rättvisa krafter få folk att vakna, så hoppas jag på nyval.

  23
 4. För Svenska folkets bästa får vi innerligen hoppas att dessa verklighetsfrämmande individer åker ut ur riksdagen vid nästa val……

  29
  1
 5. EU kommer, om de får fortsätta, att demontera Europa till att vara en döende del av vår glob.

  25
 6. De verkar inte ge sig förrän de helt avskaffat det moderna civilicerade samhället. Om de själva inte klarar av demokrati och civilisation kan de flytta till valfritt utvecklingsland i tredje världen istället försatt avskaffa välfärden för alla andra.

  35
  • Svensken går allra redan på knä m höga skatter
   o div avgifter. Men det räcker inte, folket ska
   betala, samtidigt ger vi bort många miljarder.
   Ekonomisk krasch. Arma land

   14
 7. Man behöver inte anta att MP inte är riktigt kloka, dom bekräftar det själva
  gång på gång med sina sinnesförvirrade utspel!

  36

Kommentera