Imam tillåts predika hat

Basem Mahmoud, imam i Rosengård, fortsätter att predika hat och med detta kommer han undan.

Kvällsposten avslöjade i vintras att Basem Mahmoud predikade ut sitt hat mot judar i den källarmoské i Rosengård där han verkar. Även imamer som försöker ”bygga broar” får sin släng av Mahmouds hat.

I alla tider är det samma bedrägliga skurkar som står i vägen för de rättrogna. Alla vet att västländerna styrs av judar. Judarna är deras härskare. Judarna är grisars och apors avkomma.

Så kan det låta i en predikan från Mahmoud och dessa ord skiljer sig inte nämnvärt från de som nazistiska grupperingar använder sig av. Efter Kvällspostens avslöjande polisanmäldes han för hets mot folkgrupp.

Idag, ett halvår senare, har inget hänt och imamen fortsätter att uttrycka sig antisemitiskt. Sätta detta i kontext till gamla damer och andra som vid något tillfälle använt ”fel ord” i sociala medier och som sedan jagas av Näthatsgranskaren i syfte att pungslå dem på tusentals kronor. 

Kvällsposten

Undrar förresten hur Basem Mahmoud livnär sig och vem/vilka som finansierar hans vardag? Tror knappast att han kan finansiera sin och familjens liv på den eventuella lön han inbringar i rollen som imam.

Nedan imam Basem Mahmoud i en predikan från 2018. Någon som förstår vad Mahmoud predikar? En ren gissning är att han inte hyllar judar och det fria samhälle som Sverige är/har varit.

Om Basem Mahmoud på bloggen…

8 thoughts on “Imam tillåts predika hat

 1. Han som kallade samer för lappar hamnade inför skranket lite snabbare om man så säger…

 2. Mer om Basem Mahmouds predikningar.
  Fil dr Mona Lagerström i ”Purdhabloggen”, uppmanar den så kallade brobyggaren mellan muslimer och judar, imamen Salahuddin Barakat, att han offentligt deklarerar att det är en korrekt bild av vad Koranen säger om judar som Basem Mahmoud predikar. Salahuddin Barakat anser nämligen att han som shariajurist är mer lämpad att döma i fall som rör muslimer, än Sveriges alla jurister och domare, samt Europadomstolen.
  Mona Lagerström, citat:
  ”Står Koranen över svensk lag? Står svensk lag över Koranen? Se där en fråga inte bara Salahuddin Barakat bör besvara.”

  Läs vidare här:
  https://purdahbloggen.se/2021/07/17/imam-salahuddin-barakat-islamakademin-malmo-gor-en-insats-deklarera-offentligt-att-imam-basem-mahmoud-al-sahaba-mosken-i-rosengard-malmo-predikar-en-korrekt-bild-av-vad-koranen-och-haditerna-sag/

 3. Hmm…om han nu hatar västerlandet så mycket, vad gör han då här? Han kan ju åka tillbaka då.

  13
 4. Över en halvmiljon är hittagna enbart för att säkra nytt regerings innehav
  för sossarna, ingen av dem som inte lärt sig Svenska och inte har/ vill
  lära sig något om det Svenska samhället skulle få lov att rösta, förrän
  minst två valperioder, jag kan inte komma till något land och påverka
  deras val efter vad som är mest fördelaktigt för mig!

  48
  1
 5. (SD) är livsfarliga och ett hot mot Demokratin säger några av våra ”ansvarstagande” partier och kramar islamister och pedofiler.
  Så pålitliga är de .
  Finns bara en väg att välja nästa val .
  Bort med dem .
  Hoppas Morgan och Stefan visar att de är demokratins beskyddare och skickar hem de Imamer som hotar vårt öppna samhälle .
  Men jag tror inte att de törs.

  57

Kommentera