Knäböjande Guto får inte vara med

Guto Harri är en walesisk författare och på senare år programledare i brittisk tv. I en direktsändning nyligen gick han ned på knä för att visa sitt stöd för BLM. Nu avlägsnas han från bildrutan under överskådlig tid.

Det var i veckan som Harri gick ned på knä i direktsändning som ett direkt stöd till de tre svarta spelare i Englands landslag som utsatts för hårda ord i sociala medier.

Det gick inte som han tänkt sig. Även om han själv hävdar att han inte sympatiserar med BLM:s något snäva mål (ACAB och hat mot vita ni vet), så är detta med att böja knä något som symboliserar den vänsterradikala rörelsen.

Detta föll inte i god jord hos tittarna som uppmanade till bojkott. Dagen efter Harris knäböjande rasade tittarsiffrorna till nivåer så låga att de inte ens gick att mäta.

Nu får Goto Harri ta konsekvenserna och TV-kanalen GB News meddelar att han inte kommer att synas mer i TV den här sommaren.

Bulletin

Rena spekulationer, men jag undrar om Goto Harri någonsin gått ned på knä för att stödja alla de som omkom i de muslimska terrordåden 2005 och 2017 i London respektive Manchester. Gick han ned på knä för att stödja de tusentals barn som utsattes för våldtäkter av en liga i brittiska Rotherham 2014 eller lät han bli p.g.a. förövarnas etnicitet?

Troligen inte.

5 thoughts on “Knäböjande Guto får inte vara med

 1. Jag bryr mig inte om BLM. Men att kalla den marxistisk är väl obevisat. Amerikanare brukar inte vara kommunister, de vill inte uppge ”The american dream”. Jag tror att många svarta anser sig diskriminerade av polisen, har de rätt jag vet inte. Men kommunister, nej det är konstigt att tänka så.

  • Bli inte rädd ”Rädd”………….

   BLM:s grundare erkänner öppet att de är marxistideologer. Deras självutpekade mentorer inkluderar tidigare medlemmar i Weather Underground, en radikal ”vänstervriden” terrorgrupp som försökte föra en kommunistisk revolution till USA på 1960- och 1970-talet.

   BLM är vänskapliga med den venezuelanska diktatorn Nicolas Maduro, vars socialistiska politik har orsakat en ekonomisk kollaps och ett omätligt lidande för miljontals människor där.

 2. Guto Harri har extremt dålig koll på BLM och vad detta pinsamma knäböjande, går ut på. Hoppas han kollar upp fakta ,under tiden han är ute från ”rutan”.

  BLM är en marxistiskt rörelse. Som absolut inte bryr sig om folket på gatan. Någon mer enfaldig och extrem rörelse, är svårt att finna i dagens samhälle.

  Att människor och företag ställer upp på BLM:s rörelse och affärs ide är skrämmande. BLM stödjer Kubas regim och skyller på att USA är problemet.

 3. Nja var det inte på tal att damlandslaget i fotboll också skulle gå ner på knä?
  Inför vem är osäkert, det var kanske för alla dem som råkat ut för meningslöst
  våld i Sverige, för våldtäktsoffer, den 12 åriga flickan som blev ihjälskjuten när
  hon rastade hunden? Fast det tror jag inte, den politiska korrektheten är ett
  gift som verkar att ha lättare för att angripa kvinnor!

  24
 4. Det är väl bara i Sverige som ex.vis poliskvinnan Maja Gräddnos blir hyllad för detta meningslösa tilltag, när hon egentligen skulle haft en fot i arslet. Folk är jävligt trötta på att idioter ska manifestera för något man inte begriper syftet med…

  41

Kommentera