Österrike först i Europa med att förbjuda Muslimska brödraskapet

ISLAM. Muslimska brödraskapet är en politisk organisation som bildades i Egypten 1928 och vars mål är att skapa en islamisk stat grundad på Koranen och haditherna. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan. En domstol i Kairo förklarade 2013 Muslimska brödraskapet olagligt och förbjöd organisationen i Egypten.

En av rörelsens framträdande figurer Haj Amin al-Husseini, stormufti i Jerusalem, deltog också i andra världskriget tillsammans med nazisterna och fascisterna. Stormuftin träffade både Mussolini och Hitler för att samordna kriget mot de allierade. I sina memoarer nämnde han den viktiga roll han spelat i bildandet av SS:s muslimska styrkor och den bosniska islamiska divisionen, medan han bodde i Tyskland och Italien. Dessa styrkor deltog i kriget på axelmakternas sida.

För några dagar sedan röstade det österrikiska parlamentet igenom en lag som helt enkelt syftar till att förbjuda Muslimska brödraskapets närvaro på dess territorium, det första landet i Europa med den lagstiftningen, skriver Exakt24, bakom betalvägg.

Enligt tänkaren Yusuf al-Qaradawi skall Europa erövras ”utan svärd och utan strid”. Enligt Qaradawi präglas Europa av omoroal, materialism och promiskuitet och islam ska befria Europa.

Brödraskapet grundade år 1989 paraplyorganisationen Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE).

Brödraskapet lägger särskild vikt vid kritik av islam och skolning kring debatter kring islamkritiska argument. Varje kritisk ståndpunkt skall undermineras och kategoriseras som rasistisk eller islamfientlig.

Enligt Politico år 2020 var Turkiet och Qatar de primära finansiärerna av MB, samma länder som uppmanar till bojkotter mot Frankrike.

-Pettersson säger att Muslimska brödraskapet är terrorstämplat i flera länder i Mellanöstern, men inte i Europa förrän nu. I Sverige har de tvärtom uppmuntrats…

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2019/07/stefan-lc3b6fven-om-islam.mp4

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Österrike först i Europa med att förbjuda Muslimska brödraskapet

  1. Här tar det ena EU-landet efter det andra kloka steg och rusar om Sverige i utvecklingen. I Sverige sitter regeringspartierna fast i hemliga löften till Sverigefientlig verksamhet. På gator och torg breder kriminaliteten ut sig. Samhället är nästan i en situation, som liknar inbördeskrig där militära trupper är sista lösningen. Hur mycket mer tycker regeringen att svenska medborgare ska behöva tåla?

  2. Jag undrar varför sozzzarna ska sponsra en terrororganisation som har
    som mål att ödelägga en hel värld är det ett självskadebeteende som
    styr dessa idioter eller vad är det?

    11
  3. Jag förväntar mig inte att sossarna kommer förbjuda Muslimska brödraskapet, de har ju ingått avtal med dom. Är Svenska regeringen den enda i väst som gjort det?

    20
  4. Om videon med Stefan Löfven.

    Man kan se att hjärnan är liten i jämförelse med huvudet som helhet.

    Denna observation, kan möjligtvis, men också troligtvis kunna kopplas till hans något efterblivna framträdanden i intervjuer. Brist på språkliga färdigheter, enkla dumma uttalanden.

    21
    • Vad är det som de europeiska länderna inte fattat,
      när Egypten redan fördömt dem 2013,
      Egypten är ju faktiskt ett Arabland med muslimer!!
      här i sverige och europa så verkar vi ta i mot dem som hjältar och förstår ingenting när det går åt helv…

      31

KommenteraAvbryt svar