Varför poserar Greta med en kriminell somalier?

PANDEMI & BROTTSLIGHET. 1.Cuz är en somalisk rappare från Hässelby i Stockholm. Han uppträder ofta i en vit rånarhuva som täcker ansiktet, och har inte gått ut med sitt namn offentligt. Han har dömts till fängelse i två år, och har själv angett att tiden i fängelset influerat hans musik.

Bilden på Greta och somaliern från kavlaupp. Ett initiativ från Sveriges samlade kommunikationsbransch för solidaritet inför och under vaccinationen. Vi kavlar inte bara upp för att vi själva ska hålla oss friska. Vi gör det också för varandra. Vaccinera dig när det blir din tur.

Somaliern 1.cuz använder titeln bankrånare på sin Instagramprofil, det tycker tydligen Greta, hennes rådgivare och människorna bakom kampanjen ”kavla upp” är lämpligt. 1.cuz har 175.000 följare, frågan är om de kavlar upp för att råna banker eller vaccinera sig?

Fast bankrånare känns lite omodern, vem rånar banker idag? Finns det kontanter? eller rånar 1.cuz bankerna med bedrägerier?

”1.Cuz” skriver låttexter som glorifierar gängkriminalitet. Exempelvis låten ”Akta mannen”.

-Pettersson tycker att Greta med rådgivare borde tänka mer på miljön och klimatet. Att importera människor från söder till norr är inte bra för klimatet. En somalier i Sverige släpper ut 20-50 gånger mer koldioxid än en somalier i Somalia.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Varför poserar Greta med en kriminell somalier?

 1. Vad händer när två ytterligheter möts,det kan vi bara fundera över,
  men jag kan inte tänka mig att det är något gott.Se över försäkringarna.

 2. Vad säger höjdarna i FN, EU och stater som också fotades bredvid Greta? Begrep ni vilken nolla ni ställde upp för? Vi vanliga medborgare begrep.

 3. Hennes pådrivare och rådgivare hade lika dålig uppfattning av verkligheten då det gällde denna annons som de har vad gäller klimatet.

  13
 4. Ung, infantil vit, med barnlikt utseende verkar passa en stor, ståtlig och kriminell manlig Somalier som handsken enligt PK narrativet.

  I rest my case… världen är galen

  16
 5. Låt inte miljöpartister ge några råd för landets medborgare överhuvudtaget. Vad är det för dårar, som sätter tonen i myndighetsutövandet kan man undra. Nyval fort, som tusan. Vi måste nog ta chansen medan det finns hopp annars riskerar Sverige hamna i riktigt tunga problem. Men trots hopp finns ingen garanti om att ansvarsfulla politiker övertar Sveriges ledning och prioriterar rätt.

  19
 6. Undrar om inte Greta och hela spektaklet runt omkring har tappat en hel del trovärdighet och börjat bli lite desperata. Så jakten på uppmärksamhet tar sig dessa avarter, där all publicitet, hur korkad den än må vara, räknas som en framgång.

  34
 7. Bankrånare känns som mycket väsen för lite ull. Finns det någon bank som har mer cash än ”insamlingen på kontoret till Göstas 50-års present”?

  20
 8. Det ingår kanske i Malena Ernmans marknadsföring av dottern, det har nog
  gått lite trögt med klimatljuget den senaste tiden, hon vill hålla grytan kokande?

  Det är mycket, för att inte säga allt som är märkligt i Socialisternas värld !

  49

Kommentera