Kommunismen måste stoppas

På gatorna i Kuba demonstrerar allt fler mot kommunismen. Inte minst ungdomar vänder sitt missnöje mot Kubas kommunistdiktatur och i Sverige förenas exilkubaner och andra i liknande demonstrationer.

Snacka om att Ung Vänsters våta dröm om en värld där kommunismen styr, kommer på skam. De kvarvarande spillrorna av kommunistiska organisationer i Sverige måste rodna när de etniciteter de tagit i sina armar öppet visar sin avsky mot kommunismen.

Från Rapport igår (9:30 in i programmet)

12 thoughts on “Kommunismen måste stoppas

 1. Nej det tror jag inte, S och alla andra partier vill genomföra så mycket som möjligt av sin politik.
  S och SD konkurrerar om samma grupp, de inte rika, de som är i behov av samhällets stöd.

  1
  1
 2. Många goda revolutioner spårar ur. Revolutionsledare passar i krig inte i fred.

  1
  1
 3. ”Kuba har strävat efter en utvecklingsmodell som inte bygger på underkastelse för imperiemakter. I en värld där den enda supermakten återkoloniserar, förnedrar, massmördar runtom i världen kommer man inte ifrån betydelsen av en sådan symbol”

  – Ali Esbati riksdagsledamot V

 4. Och här i Europa blir Ungern med flera stigmatiserade när de försöker motverka Sovjet 2.0.

  • EU gör de vad de kan för att förinta Europa,och överlåta vår världsdel åt Globalisterna.
   Merkels båda marionetter Macron/ Van der L angriper dagligen,såväl Polen som Ungern för deras uppnosighet mot allt vansinne,de på Merkels order söker besluta i Bryssel !!
   All heder åt dessa båda land !

   11
 5. Bara lugn. Socialismen och dess avarter är dödsdömd. Kanske inte imorgon, men inom överskådlig tid. Desperationen bland ”de närmast sörjande”, är njutningsbar. Ska bli riktigt roligt när notan ska synas och betalas.

  10
 6. ”De kvarvarande spillrorna av kommunistiska organisationer i Sverige”
  Det kommunistiska Vänsterpartiet är en alldeles för stor spillra.

  11
 7. Då nalkas slutet för denna ”sköna” Castro-tid….. Drygt 60 år bestod den,och gamle Stenbock som besökte Havanna 1958 (året efter kommunismens införande) får med lite tur uppleva dess död.Enda fördelen för mig personligen var gratis Rom & Cola,p.g.a. av att jag odlat hakskägg på vägen över till ”lyckans land”….. 😉

 8. Såg också det inslaget och tänkte att det var uppfriskande med någon som tar bladet från munnen i dessa tider nu när V går starkt och kändisar går omkring med hammaren och skäran eller förskönar Kuba.

  11
 9. Nu väntar vi med spänning på det vänsterliberala patraskets fördömanden och hot över utvecklingen på Kuba, alltså samma patrask som skriker med stora bokstäver över den demokratiska utvecklingen i Polen och Ungern.

  16
 10. Skulle det bli så att V, S och C blir större än det borgerliga blocket kommer sossarna med SD hataren Stefan att bjuda in kommunisterna. Allt för att hålla SD borta.

  18

Kommentera