Ylva Johansson (S) är helt väck

INVANDRINGSPOLITIK. Peter Kofod, Dansk Folkeparti är född på Bornholm 1990 och EU-parlamentariker och starkt kritisk till unionen och dess politik. Här säger han några sanningens ord till tidigare vänsterpartisten, nuvarande socialdemokraten Ylva Johansson som är EU-kommissionär med en lön på 245.000 kronor i månaden plus tillägg och ansvarig för EU:s migration- och asylfrågor samt EU:s inre säkerhet. utsågs 2019 till Sveriges kandidat till EU-kommissionen och fick där ansvaret för migration- och asylfrågorna.

Från EU-parlamentet i Tisdags. Ylva Johansson påstår att Europa inte längre har någon migrationskris.

Peter Kofod, Dansk Folkeparti: ”Vilken planet lever du på? Du är ju helt väck!”

-Pettersson konstaterar att Ylva lever långt från verkligheten…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ylva Johansson (S) är helt väck

 1. Man häpnar när man hör svenska politiker uttala sig på detta sättet i ett samfund som resten av världen håller ögonen på.
  Ingen som lever i nuet kan lyssna på Y.J. (V+S) utan att förvånat lyfta på ögonbrynen och låta mediaraporteringen blixtra förbi i medvetandet, ingen utom de som lever i förnekelsen och är styrda av högre makter……vilka dom nu är.
  Samtliga EU länder lider fortfarande av en alltmer pågående asyl och migration som spär på det som sker i Europa. Här finns ingen stat som upplever några lättnader eller minskade problem.

  Den dag då Sverige och EU får politiker som vill lösa asyl och migrationsfrågan kommer domen att bli hård mot dessa flummare och självgoda hycklare.

  ….. och deras o-förtjänta inkomster borde konfiskeras.

 2. Danmark är bättre än oss i allt, från att bekämpa brottslighet, hantera invandring till att Danmark är mycket bättre i fotboll! Sveriges landslag i fotboll är pinsamma, matchen mot Spanien då satt man och skämdes, det var en bedrövlig insats. Nej tacka vet jag Danmark, heja Danmark.

  11
 3. Med rätt partibok så belönar S de sina, trots att både kompetens och kunnande saknas för jobbet/tjänsten. Peter Kofod säger nog det som många i parlamentet vill säga om Sveriges representant, inte minst vi här hemma. Suck!

  26
 4. Peter Kofod, så klart och tydligt inga visor, utan sanningens ord från en europeisk medborgare. Made in Denmark.

  34
 5. Typexempel på korruption. Tanten är förutbestämd att bli placerad på denna EU-position. Får kraftigt underkänt vid anställningsintervjun. Får göra om den par veckor senare, efter hon blivit coachad i frågorna som kommer ställas.
  https://sverigesradio.se/artikel/7312999

  33
  • Åter en bekräftelse på Stefan Löfvens katastrofalt naiva och dåliga omdöme att skicka en så totalt inkompetent människa som Ylva Johansson.
   Peter Kofode har situationen klart för sig att Ylva Johansson är helt väck.

   28
 6. Hon blir miljonär trots att kon är så korkad. Margot Wallström var också otroligt korkad men hon fick ihop 30 miljoner trots att hon inte gjorde något vettigt som EU-kommissionär.

  33
 7. Här fick vi lite sanning till morgonkaffet! Jag läste en artikel om Ylva Johansson för många år sedan. Där beskrevs hon som ”Maoist”? Finns det någon därute som kan verifiera detta?

  27

Kommentera