6 thoughts on “Demokratin i fara

 1. Under de tidigare växlingarna av regeringsmakten, har alltid funnits en tyst överenskommelse om att ”behålla locket på”, och inte avslöja tidigare regerings korruption/mygel. Vi har nu ett parti, som inte har suttit i maktställning och därmed, kan tänkas ”lyfta på locket”, och visa det gigantiska mygel, som socialdemokratin har sysslat med. Tror tusan att Löfven och hans anhang är desperata.

  • Definitivt skall det ”lyftas på locket”. Därutöver skall politrukerna rökas ut från institutionerna. I slutändan handlar det att ”maten på bordet” för dessa. Så visst – finns det all anledning till panik i ”kolonnerna”.

 2. Dom måste behålla makten för att överleva. Det finns så mycket skit under ytan som de måste hålla dolt. Detta gäller i o f s också sk Allianspartier, främst moderaterna. Som bekant har ju regeringsmakten växlat bland blocken de senaste decennierna.
  Allt detta utmanas nu kraftigt ax Sverigedemokraterna. Ett parti, som förvisso som alla partier, har ett ursprung. Men som är fullständigt obefläckat från den ”skit under ytan” som det finns drösvis av hos tidigare regeringspartier.
  I synnerhet är det hos Socialdemokraterna som nu paniken är störst. Hela deras tjänstemannavälde i institutionerna är hotat av att sanningar kommer fram.

 3. Att behålla makten till varje pris är ”Socialdemokraturens” motto? Enligt mitt bedömande är Socialdemokratin inte längre ett demokratiskt parti, utan ett parti som stöder och inför ”Demokraturen” i Sverige? De kan gå i förbund med själva djävulen bara för att få sitta kvar. Wilhem Moberg beskrev Demokraturen på ett bra sätt!

  11
 4. Det är så sjukt så Löfven är demokratin. Det har han påtalat hur många gånger som helst. Utan honom o socialdemokratin finns det ingen demokrati. Varför har Sverige blivit som det är. Utlänningar skjuter ihjäl varandra fel fel. Dom skjuter ihjäl dom av konkurrerande klaner. Så att säga man tar med sig kulturen dit man kommer. Man ser ner på dom som släpper in dom i landet. Man ser ner på dom som svaga människor som inte kämpar för sina kvinnor o familj. Frågan är om det ens går att vända på längre. Mer än en miljon stridsdugliga män som är bereda att kämpa för sitt Sverige och har hur mycket vapen o sprängmedel som helst. Tack Löfven. Och Reinfeldt med öppna hjärtan och Lööf. Ni såg det inte komma eller hur var det. Dags för att bilda kolonier i Jämtland för etniska svenskar. Jag ser nog framtiden där.

  10
 5. Om jag var sosse skulle jag naturligtvis hålla med honom eftersom de inte har någon självständig tankeförmåga.
  De står med halvöppen mun, med ögon som på en död fisk, och nickar jakande då deras ledare punktsvetsaren säger något.

  Det är demokrati enligt sossarna!

  15

Kommentera