Nyval öppnar för grundlagsförbättringar

INRIKES. “Tänk dig en framtid där lagar och strafftillämpningar ligger i linje med vad folkflertalet i grund och botten velat ha…” Det skriver Jan Norberg som anser att ett nyval skulle vara på sin plats. Han skriver att Socialdemokraterna är duktiga på att ändra i regler, lagar och grundlagar för att befästa sin maktposition till vilket pris som helst.

Jeander

Den alltid lika eminente Petterssons Blogg publicerade nyss en artikel som i sin grundtanke är smått genial.

Sverige plågas ständigt av våra politikers klåfingrighet då det gäller att ändra alla möjliga lagar, inklusive våra grundlagar. Ta bara den så kallade Pandemilagen som riskerar att bita sig fast för lång tid framöver.

Denna klåfingrighet har pågått många årtionden, alltsedan Palmes era som socialistledare har sossarna ändrat många lagar så att de ger åklagare och domstolar möjligheter att tolka lagstiftning i en anda som sossarna vill. När sozzarnas politik inte räcker till ändrar man friskt i såväl lagstiftning som i påföljdsdelen i lagarnas tillämpning. Behöver jag säga mer än migrationslagstiftningen och straffrihet för tendentiös och olaglig myndighetsutövning?

Sveriges lagar skall heller inte sättas ur spel av olika FN-konventioner som Sveriges 7-klöver ratificerat, sossarna hänvisar dagligen till våra internationella åtaganden för att kunna importera ännu mer muslimska gökungar vilka sedan visar sin outsägliga tacksamhet genom att med sin våldsamma kriminalitet förnedra den svenska ursprungsbefolkningen. Behöver jag säga mer än polisen Andreas Danmans tragiska död?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Nyval öppnar för grundlagsförbättringar

  1. Vi kommer få ett nyval i september nästa år.
    Vad vi hade haft nytta av var ett extraval i september i år. Men det har ju centern lyckats fixa så vi inte får.

  2. Sossarnas försvar är ”Land skall med vår lag byggas.”
    Det vet väl varje rättänkande individ att vad en sosse säger, skriver eller gör är det rätta, eller hur?

Kommentera