Nu räcker det!

INSÄNDARE. Det får ta mig faen vara nog nu! För något dygn sedan rapporterades det i media om inte mindre än fem skjutningar inom 24 timmar, det var skjutningar i en mängd städer och i Göteborg sköts en person ihjäl på en frisersalong. Enligt polisen så påstods denna person tillhöra gruppen ”gängkriminella” så varför då bry sig?

Jo man bör bry sig! Då oskyldiga människor blir beskjutna på pizzerior, man bör även bry sig när barn som är ute och rastar sin hund skjuts ihjäl samt när småbarn dör då bilar exploderar!

Man bör även bry sig då ungdomar rånas och då får delar av örat avskuret!
Våra styrande politiker kan gärna inte – vara ( ursäkta nu men ) så in i helvete naiva att man inte ser eller har sett ökningen av denna typ av brott!

Vi har på senare tid kunnat läsa om en sadistisk våldtäkt av småpojkar på en kyrkogård i Stockholm, ungdomsrån där barn på 10-12 år fått lämna ifrån sig mobiltelefoner samt klä av sig alla kläder!

Detta hade väl kunnat accepteras om det var en beskrivning av vårt medeltida Sverige och inte som nu dagens och Löfvens 2021 års Sverige!

I Dagens Nyheter så uttalade sig nyligen Justitieminister Morgan Johansson och menade då att ”fler åtgärder borde ha satts in tidigare för att stoppa gängkriminaliteten och det ökande vapenvåldet”!

Visst helt sant men är det inte just justitieminister Morgan Johansson som har styrt Sverige dem senaste sju åren och vem bär då om inte Justitieministern ansvaret för laglösheten i vårt samhälle? Jo, Just Socialdemokraternas Morgan Johansson!

Normalt sett så ser jag inte ner på politiska motståndare då jag är av uppfattningen att alla kan ha fel i sina antaganden, så även jag! Men i Morgans fall så finns det inte ett enda rätt!

I tid och otid har han kallat oss Sverigedemokrater för rasister när vi har förordat ”åtgärder” för att stoppa gängkriminaliteten, något han nu menar borde ha skett tidigare! Oklart är dock hur ett parti som ständigt nekats politiskt inflytande ska ha kunnat vara behjälpliga med dessa ”åtgärder eller förändringar”!?

När Ulf Kristersson (M) gick ut och sa att invandringen och migrationen till Sverige har varit en belastning, något som även SD:s Jimmie Åkesson sagt i cirka 20 år så bemöttes detta uttalande som ”rasistiska”!

Nu är det ju bara som så att det räcker med att titta på min egna arbetsplats, där är cirka 70 procent är invandrare. Dessa är alla extremt plikttrogna och arbetsamma kort sagt duktiga och effektiva, men varför lägga fokus på dem när debatten inte handlar om dessa personer?

Problemet i dagens svenska samhälle är att invandringspolitiken har gett oss ett kriminellt samhälle med förorter som ingen frisk människa vill besöka.

När svensk polis väl ändå gör detta så är reglerna att alltid ha med sig en extra patrull som vaktar polisbilarna om dessa måste lämnas vid eventuella ingripanden!

Just denna sista lilla detalj glömmer oftast vår politiskt korrekta media att rapportera om, för det skattebetalarna inte vet kan dem ju som bekant inte uppröras över!

Johnny Hornbrink, SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Nu räcker det!

 1. Att vara hövlig och diskutera sakfrågor är väl bra.
  Vissa personer kanske behöver offentliggöra sina känsloutbrott med ovanliga kommentarer, men egentligen är det inte så bra.
  Får man mara ha en åsikt? Sabbar man bloggen då.
  Och ”troll” är vi alla så länge vi skriver anonymt. Vi anonyma är tyvärr fega.

 2. Det har varit för mycket under snart två decennier, vad förundrar mig är att alla de duktiga och arbetsamma invandrarna inte ljudligt protesterar, för de är väl ändå i majoritet av de som kommit.

  Eller är de en del av invasionstyrkorna som medvetet håller tyst för att vid ett senare övertagande ge alla huliganerna hjältestatus för deras heroiska insatser?

  20
 3. Jag tror att det ingår i Stefan Löfvens strategi att det ska hända en jävla massa för att ställa till så mycket oreda som möjligt i samhället. Detta har han dyrt o heligt lovat när han frotterat sig ihop med Bilderberg gruppen och höjdarna i EU, så att EU sen kan ta över och
  styra skutan. Samma tendenser ser vi för övrigt av Annie Lööf, som också rest på infomöten med Bilderberg gruppen, samma hänsynslösa beteende, samma nonchalans
  mot Svenska folket, kort sagt så struntar dom i hur det drabbar Sveriges befolkning, det gäller att ställa till så mycket oreda som möjligt för att nå sina mål!

  29
 4. Nu räcker det! Både stenbock och siri… Privata påhopp är inte ok. Som rubriken säger: nu räcker det! Hur ska vi kunna få ett bättre sverige om gemeneman hoppar på varandra för skrivna ord… ”ylva” skrev troligen något som pettersson raderat. Och då är det gott nock… nu räcker det!
  Låt bli skärmen en stund, ta en promenad, njut av sommaren, köp en glass. Det finns massor med upplevelser att uppleva som ger positiv energi.
  Jag önskar alla en god söndag från ett mulet underbart skåne 😁

  2
  23
 5. Det här kommer inte förändras snarare förvärras.
  Olika typer av operationer typ rimfrost etc. är helt verkningslösa.
  Så länge krigarna är kvar i landet fortsätter kriget.
  Dom pratar om att knäcka gängen.
  Det kommer sluta med att gängen knäcker Sverige.
  Vi vet alla vilka som bär skulden Reinfeldt Löfven Stenevi & CO
  Skäms på er landsförädare.

  33
  • Om man haft översvämning av att man glömt att stänga kranen så måste den första åtgärden vara att stänga tillflödet. Samma sak gäller om man ska ta itu med brottsligheten!

   26
 6. ”Ylva-trollet”
  Tror inte du skall sitta och Googla,utan snarast uppsöka en läkare inom psyketrin. Något allvarligt fel längst upp lider du av….

  14
  2
   • ”Siri”:
    Ylva var ett vänstertroll,som Pettersson tog bort,.,,,
    Till Jenny Ek kan jag bara informera dig om,att dessa mina rader var riktade till detta Troll.
    Finns många från den vänster-sidan som nästan dagligen försöker sabba bloggen.

    21

Kommentera