Storbritannien vill placera asylsökare mitt i Atlanten

ILLEGAL INVANDRING. Vi har tidigare rapporterat om att den socialdemokratiska regeringen i Danmark beslutat om att flytta asylprocessen till utanför EU och att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson konstaterade att det är en skärpning av asylprocessen i grannlandet och att ”Om Danmark kan så kan vi”.

Ascension

Danmark vill ha samarbete med norrmän och britter om mottagningscenter för asylsökande utanför EU. Storbritanniens inrikesminister Priti Patel har visat stort intresse för att samarbeta med Danmark och outsourca sitt asylmottagande till tredje världen. Nu väntas den brittiska regeringen lägga fram förslag som innebär att asylsökare ska skickas till ön Ascension som ligger i Atlanten mellan Afrika och Sydamerika, skriver Euro News.

Ascension är en liten, karg och vulkanisk ö – belägen 700 mil från de brittiska öarna – som tillhör Storbritannien.

Priti Patel vill också att invandrare som tar sig illegalt till Storbritannien straffas. Människosmugglarna, som ministern beskriver som ”avskyvärda brottslingar”, ska kunna dömas till livstids fängelse.

Enligt inrikesdepartementet innehåller förslaget till en ny invandringslag ”de mest radikala förändringarna av det trasiga asylsystemet på årtioenden”.

Denna lagstiftning levererar det som det brittiska folket har röstat för gång på gång – att Storbritannien ska ta full kontroll över sina gränser, säger Priti Patel.

-Pettersson säger att alternativet till full kontroll över gränserna är invandring utan en krona i bidrag. De som kommer måste klara sig själva från dag ett eller ha någon som garanterade deras försörjning. Från 1500-talet har Sverige haft sporadisk invandring, en liten rännil mot idag med kapitalister, industriella experter eller personer med mycket nödvändiga egenskaper och kunskaper som invandrade. Människor med annan religion än protestantism var heller inte välkomna, framförallt inte katoliker och judar. De senare tilläts inte bosätta sig i Sverige förrän 1782.

Sveriges invandring under 500 år

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Storbritannien vill placera asylsökare mitt i Atlanten

 1. Den mest ogenomträngliga gränsen i modern tid var ”Järnridån” – gränsen mellan det dåtida Östblocket (med Sovjetunionen som dominerande makt) och den västliga världen. Jag vet, då jag passerade den gränsen landvägen flera gånger på 1980-talet mellan både Sovjet och Finland och mellan Sovjet och Kommunist-Kina; den sovjetryska gränskontrollen var oerhört hård och det fanns inte en chans att komma igenom Järnridån (i någondera riktning) utan helt klara dokument, såsom giltigt pass, obligatoriskt visum och utförlig tulldeklaration

 2. Skall man upprätta ett asylcentrum för viljelösa negrer och araber gör det där mediaeliten har sin hemvist, Södermalm är en perfekt ö för detta.
  Tantolunden kan husera 50.000 flyktingar, Vitabergsparken kan ta minst 20.000 flyktingar om celler staplas på varann.

  Ge dem surströmming och utgången potatis och installera el träningscykel som genererar elektricitet så får de både värme och motion på samma gång. Käftar de emot skicka hem dem.

 3. ”Priti Sushil Patel is ideologically on the right wing of the Conservative Party and considers herself to be a Thatcherite.” (Wikipedia)

  Tänk att det ska behövas en kvinna till att visa lite muskler.

Kommentera