Om Danmark kan så kan vi

ILLEGAL INVANDRING. Idag röstade det danska Folketinget igenom en lag om att flytta asylprocessen utanför EU. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson konstaterar att det är en skärpning av asylprocessen i grannlandet och att ”Om Danmark kan så kan vi”.

”På andra sidan sundet har Stefan Löfvens eget systerparti, de danska Socialdemokraterna drivit igenom ett förslag som möjliggör för att uppnå en nollvision om nya asylsökanden till Danmark.”

Det danska förslaget har kritiserats av EU-kommissionen som menar att det skulle strida mot unionens regler.

-Pettersson säger att EU-kommissionen och EU-kommisionären Ylva Johansson (S) ska vara tysta. Deras uppgift är att utforma en ny migrations- och asylpakt, stärka de yttre gränserna, reformera reglerna för asyl, återtagande och återvändande. De har misslyckats totalt trots att Ylva Johansson (S) och de andra kommissionärerna har en månadslön på 245.000 kronor plus tillägg…

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, Foto: News Øresund, Johan Wessman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Om Danmark kan så kan vi

 1. Her er lovforslaget med uddybende forklaringer, hvorfor den danske regering nu vil lave om på asyl politikken. I lovforslaget behandles alle de vigtige spørgsmål:

  *) Lovforslagets hovedpunkter
  *) Forholdet til Danmarks internationale forpligtelser
  *) Økonomiske og implementeringskonsekvenser for det offentlige
  *) Økonomiske og administrative konsekvenser for erhvervslivet m.v.
  *) Administrative konsekvenser for borgerne
  *) Klima- og miljømæssige konsekvenser
  *) Forholdet til EU-retten
  *) Hørte myndigheder og organisationer m.v.

  https://www.ft.dk/ripdf/samling/20201/lovforslag/l226/20201_l226_som_fremsat.pdf

  Der er en lille henvendelse til ”Retfærdig retning for Danmark” i forslaget, og det må jeg indrømme, det er sgu da meget bemærkelsesværdigt. Fordi det er en ”politisk forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten”. SF er Socialistisk Folkeparti, de er politiske venner med jeres Venstreparti, VPK, således at de er danske kommunister. Enhedslisten er også til venstre om Socialdemokratiet. Læs på side 15-16 vedrørende ”En udlændingepolitik, der fremmer integrationen”. Forestil jer så at jeres VPK skulle være med til sådan en meget mere fornuftig indvandringspolitik! Øv, øv, øv …..

  https://www.altinget.dk/misc/Retf%C3%A6rdig%20retning%20for%20Danmark_2019-06-25_ENDELIG.pdf

  Hvad er der i vejen med en overskrift således: ”En nordisk udlændingepolitik, der fremmer integrationen”. Jeg tror faktisk at Norge vil følge trop efter det her.

 2. Reportern fick svar på tal i Aktuellt när han intervjuade Mattias Tesfaye
  Såg det när jag sappade bort från meningslösa komentarer i matchen Kanada, Ryssland
  Tittar inte normalt på Aktuellt

 3. @Generel kommentar

  Det vil altså sige, at jeres Socialdemokrater ville mene, at vores Socialdemokrater er fremmedfjendsk og nazister. Kunne Stefan Løvfen ikke bare stille sig foran tv kameraet og sige lige præcis det i svensk fjernsyn?

  Nu vil SVT lave om på ”Vi på Krageøen”, for ikke at nogle skal føle sig krænket. Hvad er det i vejen med det svenske samfund???

  @Hajo 03-06-2021 klokken 19:48

  Lige præcis! Fuck EU! Okay, jeg forstår godt det lyder upassende på svensk, men på dansk er det normalt at skrive på den måde.

  @ Kurt 03-06-2021 klokken 18:58

  Netop, der burde laves en fælles overenskomst når det drejer sig om flygtninge politikken. Jeres regering bliver ved med at svine øvrige nordiske lande ned.

 4. De nordiska länderna borde gått samman för detta projekt. Skulle spara miljarder som kunde användas till vettiga ändamål.

 5. Frågan är om inte det varit bättre att Kristian Tyrann fått fortsätta det påbörjade arbetet på medeltiden och Sverige idag varit en dansk provins där friheten och verkligen gäller och inte någon karta från fantasin som har använts av svenska PK-sekten och dess politruker och hantlangare.

 6. NEJ det kan vi INTE! Danskarna har ”balls” och det saknas inom S+MP.

  Men retoriken inom S+MP kommer att visa hur fega och impotenta dessa båda partier verkligen är.

 7. Alla ni som funderar att flytta till Danmark så är Østerbro det som jag rekommenderar. Fy f-n alltså, jag har mitt jobb där och när jag går de 200 meter till närmaste Metrostation (=Poul Henningsens Plads) så är det väldigt, väldigt ödsligt. Slutar jag efter kl 24 så är det nästan bara få taxibilar som jag ser. Skulle jag flytta till Danmark så skulle det vara till Østerbro.

 8. Inga problem längre med migranter. Idag säger svt att folk skall gå istället för att åka tunnelbana. Problemet löst, för då kan de aldrig bli svenskar.

 9. Håller helt med Pettersson kan Danmark så kan vi. Samt att Ylva Johansson och Ursula van der Leyden skulle inte ha någon lön alls utan sparken och ett fett skadestånd att betala.

 10. Jaha, då var det dags igen då. När ska folk lära sig att hålla isär begreppen ? De riktiga Flyktingarna är ju inte det stora problemet. För de representerar endast c:a 3 %. Men de övriga 97 % är ett gigantiskt problem och skall ICKE benämnas som FLYKTINGAR !

 11. Asylrätten tillkom efter andra världskriget och omfattade enbart människor från Europa.
  Och det är klart att vi fortfarande ska hjälpa våra grannar om dom hamnar i nöd, inget tu tal om det.
  Men vi ska absolut inte släppa in folk från övriga länder precis hur som helst.
  Ansvarslösa och korkade svenska politiker åberopar i dag felaktigt ”asylrätten” när dom förespråkar massinvassion från bl.a. Afrika och muslimska regioner.
  Dom använder en rätt som i själva verket inte alls existerar -och det är dom fullt medvetna om.
  Därför ska alla, absolut alla förespråkare för massinvandring från länder utanför Europa åtalas inför en internationell domstol för landsförräderi.
  Det verkar vara det enda sättet att få slut på detta totala vansinne.

 12. Sveriges regering: Kan inte, vill inte, törs inte och vad ska världssamfundet och våra kompisar muslimska brödraskapet säga om vi gjorde som Danmark.

Kommentera