Skottlossning på skolgård i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En skottlossning har inträffat på Grimstaskolans skolgård i Vällingby, västra Stockholm. Polisen larmades till platsen strax före klockan 20 på tisdagen.

Vi har hittat hylsor på skolgården, men ännu ingen skadad. Vi har flera resurser på plats för att hålla förhör och vi söker i området och den närliggande skogen efter misstänka och eventuella skadade, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning på skolgård i Stockholm

  1. Vi ska investera i barnen mässade Märta Stenevi om i sitt Almedals tal??
    Hon måste nog mena andra länders barn, för våra egna barn kan det ju inte
    finnas Pengar att investera i, för dessa har ju Stefan Löfven investerat för
    att Pensionärerna i misskötta ekonomier i Sydeuropa ska få bättre pensioner
    och arbetarna förkortade arbetstider ?

  2. Vällingby. Ett av de finare områdena i Stockholm på åttiotalet. Snacka om att ha förstört ett helt land på mindre än fyrtio år.
    Enda staten vill göra är att straffa sådana som jag som protesterar.

  3. Fortsätter utvecklingen i landet så kommer polisen om några år att rapportera vilka stadsdelar det inte varit skottlossning i senaste timmarna. De no/go zoner som då uppvisar skottfritt sju dagar i följd kommer att tilldelas ett pris.

KommenteraAvbryt svar