4 thoughts on “Det är ingen lekskola

  1. ja det är ju något fel i detta parti men det som är svårast att förstå är varför alla varför slla pedofiler är Centerpartister..
    vad är det som gör att alla pedosar drar sig till det partiet?

  2. Det är en lekstuga av Guds nåddes slag. Med karriärpolitiker titta på L. Med en höger o vänsterfalang. Som gör att partiet går mot undergång. När man skulle göra politisk karriär valde man det parti som var lättast att göra karriär i. Där man kan komma åt dom fantastiska politiker lönerna. Sen framför allt pensionerna som femtioåring kan man luta sig tillbaka på en hästgård som ligger vackert. Bara hålla på med sin hobby. Dom här karriärspolitikerna förstör svensk politik helt o hållet. Finns bara två partier det är sjuklövern och SD. Sjuklövern ett gigantiskt vänsterparti. Det är som invandrarna dommhar tagit sin i alla partier jävligt smart då kan man påverka Sverige från alla håll i sin inriktning. Få deras Sverige sominte är för svenskarna. Sen har dom kyrkan eller moskeer som styr dom i sin tur. Sverige har spårat ur frågan är om det går att rädda. Sen sossarna som tror att dom är demokratin. Dom är vansinnet som har gjort sitt.

  3. Det finns säkert många inom Centern som anser att Stureplanscentern har för stor makt i partiet, men är i princip utestängda från inflytande.
    En sak är säkert, som amen i kyrkan, C borde byta både ledare och partiledning.

Kommentera