Drygt fyra år sedan Peter Springare men invandrarbrottsligheten fortsätter

INVANDRARBROTT. Känd polis från Örebro har ledsnat och blir genast anklagad för rasism och felaktiga fakta. Läs Peter Springares nedan som kommer från Facebook.

Bild från Facebook

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan.

Peter Springare

-Pettersson gratulerar Peter Springare för modet, annars är namnen de samma över hela landet, Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Det hänger på namnen

Sedan är jag övertygad om att Jerzy kommer att uttala sig om att Peter Springare har fel, det beror på socioekonomiska effekter säger han och Twittervänster kommer att säga att det beror på att det är män…

Det var alltså för drygt fyra år sedan, problemen förnekas som de gjordes 2005 och tidigare än det.

Hur det gick för Peter Springare kan ni läsa om på bloggen…

Bild från Facebook

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”, skrev jag om på bloggen första gången den 27 juli 2010. Det var sant då och är sant nu. Mauricio Rojas varnade år 2005 för stenkastning och kravaller i svenska förorter och då anklagade kommunisten Ali Esbati (V) med flera Rojas för ”rasistisk”, ”populistisk batongpolitik”, ”brunt parti”, ”borgerligheten slår över i fascism”. Mauricio Rojas var då Folkpartiets (nuvarande L) talesperson i integrationsfrågor och ställde krav på invandrarna. Det resulterade i mobbning och till slut tvingades han fly från Sverige.

Varför förbjöd S-regeringen Kriminalvården att föra statistik över brottslingars etnicitet år 2002.
Detta är bara en bild, det finns många…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Drygt fyra år sedan Peter Springare men invandrarbrottsligheten fortsätter

  1. Jag gratulerar alla de svenskar, som fått ha Peter Springare, som sin lokala polis alla år han jobbat. Tyvärr duger inte funktionsdugliga yrkesmän längre i myndigheten då det mest är politiska färdigheter, som gäller efter Dan Eliassons politiska gästspel i polisen. Jag förstår inte vilken målgrupp Jerzy Sarnecki vänder sig till och varför SVT nyttjar honom, vilket jag såg för någon dag sedan. De flesta vet att han ljuger eller har fattat fel. Verkligheten är inte i närheten av hans påhittade teorier.

  2. Läs vad Peter Springare skriver, kom ihåg han lever i nuet ser vad inte vi ser, vet mer än vad vi vet.
    Förstå att styrande politiker också vet men vägrar erkänna sin egna och andra politikers misstag därför de är fega, varken vill eller törs väcka den björn som sover.

    Men för att rensa i träsket räcker inte att säga ”vi gör nu en historisk satsning” träsket måste dikas så det onda illaluktande slemmet får vika d.v.s. det skall ut för att ej återvända.

Kommentera