12 thoughts on “Är polisen och SVT förståndshandikappade

 1. Det här är inget bus utan fientlig handling mot svenska staten. Bara innehav och skjuta med skarpladdat vapen i ett bostadsområde är grovt vapenbrott och minst 4 år i fängelse eller kanske inlåsning på mentalvård många år. Att skjuta mot en skara människor är minst mordförsök på lika många människor. Ett mordförsök ( straff 7 år per person ) gånger så många, som blev beskjutna och sambandet hur många skott som avfyrades. Eller var det en fälla att locka dit polisen till samtal, då är alla skyldiga till polismordet.

 2. Varför nämner inte SVT att det firades med fyrverkerier i Göteborg på torsdags kvällen???

  I varje sk problem område vet de som bor där vilka som är kriminella men ändå tiger de!! Innebär väl att de sympatiserar med sin klan och skiter i hur det går för Sverige. När samhället stannar upp och bidragen slutar komma kanske de börjar inse vem det är som betalar för deras levebröd. Inte är det de kriminella och det kommer de tillslut att inse men då är det försent.

 3. Ett löjets skimmer vilar nu över de flesta av medierna, hur dumma och naiva tror de vi är, som inte begriper att vi leds av: !. En oduglig regering. 2. En lekstuga kallad Riksdag. 3. Generationer förstörda av en vänstervriden skola.

 4. Det är väl detta narrativ MSM och polisledning vill föra fram. Att MSM gör det har nog sin förklaring i att den unge man som sköt beskrivits som ”mörkhyad”. Att polisledningen via sina politiska kommissarier aka presstalesmän/kommunikatörer spekulerar i motiv redan nu är desto märkligare.

  Enligt vad som beskrivits hittills verkar det mest sannolika vara att polismannen sett ett vapen och konfronterat skytten som sedan helt sonika knallat ner denne. Fullt medvetet.

 5. Krigsförklaring mot vårt samhälle skriver journalisterna, för vilken gång oordningen? Vad gör samhället, bjuder buset på pizza och dialog och hoppas på det bästa?

 6. Etablissemanget håller på med relativisering och skademinimering genom att hävda exempelvis ”felskjutning”(vad det nu betyder?) och att polismannen råkade komma i vägen. Skulle motsatsen bevisas att polismannen var måltavlan kommer hela samhällets åtgärder mot gängkriminaliteten komma i ett helt nytt läge, där polisen skulle vara tvingade att skydda sig mot beskjutning så fort man åker in i en no/go zon och man fick sluta med sitt s.k förtroendeskapande arbete och istället ta till andra hårdare åtgärder mot kaosbabbarna.

  • Det stora flertalet gör det. De är lika väldresserade som Pavlovs hundar ….

Kommentera