Politiskt spel…

REGERINGSKRISEN. Stefan Löfven (S) sade idag när han höll lovtalet till sig själv och till sin regering som haft makten sedan 3 oktober 2014 att han alltid tänker på landets bästa och inte ägnar sig åt politiskt spel.

-Pettersson är inte politiker men är inte talmansrundor med en massa kaffe, kakor och choklad politiskt spel om något? Ett extraval där folket får lämna sitt betyg på de olika partierna är betydligt rakare tycker jag men frågan är en svår nöt att knäcka…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Politiskt spel…

 1. Hörde rapportering i radio. Magdalena Andersson tycker att L sviker sina löften att inte släppa in SD. Men om man upptäcker att löftena första gången var ett större svek än sveket att ändra sig senare kan det inte vara så fel. Riksdagspartier måste minimera sina svek och misstag till rimliga nivåer. Jag minns Bengt Westerberg i valvaka på TV när han reste sig och lämnade soffan när Ny Demokrati Bert och Ian kom och slog sig ned och skulle vara med i samma sändning. Nu har jag hört om det nu är sant, att alla åtgärdspunkter Ny Demokrati hade var efter 10 år genomförda av de andra partierna. Men partierna låtsas förstås inte om att det var ur Ny Demokratis politiska program. Den, som är intresserad, lyssna på ”Berts värld” på YouTube, samtal med Jan Emanuel Johansson.

  • Ja Ruben Ny Demokrati försvann på grund av att alla deras viktiga punkter blev genomförda av andra partier, De var ju bra sen hade de ju inget mer

 2. Man blir bara trött.
  Lyssnade på Magdalena Andersson på 21 nyheterna. Nu är det inte folkets röst som gäller i valet. Utan politikernas röst till folket. Tidigare Liberal ledare lovat till sina barn att inte samarbeta med SD. KD lovat att på mins tjugo års tid inte samarbeta med SD. M likadant. Jag kunde bara tyda det på ett sät att folkets röst inte gäller. Utan politikernas röst till folket är det som gäller. Varför har vi fria val överhuvudtaget. Jag blir förfärad över hennes ord.

  • Ja det var Björklunds lovande till barnen som sänkte L
   MP Pär Holgrens fascistiska uttalande om att ha demokrtiska val är inte bra Det är bättre med en elit som styr
   Sånt passerar MSM utan problem

 3. Vem är denne man som är så grundligt dum i sitt huvud, vem är nu den andre som är klok ?

 4. Saknar tidigare version av Petterssons blogg. Svårigheter att läsa den mya varinten. Hälsningar N Wästlund

 5. En Sosse saknar både Ryggrad och Ärlighet.
  De står för Död, korruption och avfall…

  • ”Vad sossen må skapa är vanskligt och kort, det dör som en stormvind i öknen bort”

 6. Självgod. Tycker det är sorgligt Sveriges bästa eller svenskarnas bästa. Han måste ju förstå varför SD växer för så dum kan han inte vara. Utan det handlar om något helt annat och styrt av någon annan. Man måste ju få folket med sig och inte köra mot deras vilja som man har gjort sen 2014. Varför han måste ju förstå att det går åt helvete till slut. Men i det här som sker i Sverige så kommer Annie Lööf bli statsminister. Nästan som att jävlas eller uppfostra dom etniska svenskarna så gör man det mot deras vilja. Det är nog värre än att bli skjuten. Att se det gå åt helvete för ett fint land på det här sättet.

 7. Det enda den mannen tänker på är att klamra sig fast vid makten och fortsätta att förstöra så mycket han hinner för oss vanliga svenskar.

 8. Jaha, då var det väl landets bästa han tänkte på när han intecknade våra Barns och Barnbarns framtid genom att skänka 150 miljarder till andra länders välfärdssystem, och när han importerat hundratusentals människor från andra länder trots att landet redan var fullt ? Konstig retorik??
  Man kan i alla fall påstå att det inte var våra framtida generationer han tänkte på.

 9. ja det var ju inte elvis has left the building direkt men samma jubel i landet när han vart avsatt tror jag

 10. Jag har hört ett rykte,som förtäljer,att Stefan i förra vecka sökte tröst vid
  Olof Palmes grav.
  Olof,Olov hur skall jag göra,kved Stefan därstädes.

  Då hördes en röst från himlen,gör som jag,gå på bio!
  !

 11. Det här är inte politik måste bara fråga vad hände med din svensk flagga????

 12. Stefan Löfven är inte blyg när det gäller självberöm till sig själv och regeringen han har lett trots att han och regeringen varit en total katastrof för landet.
  Det är väl symtomatiskt för lågbegåvade inom sosseadeln med storhetsvansinne att se sig själva som oersättliga.

  • Eget skryt luktar illa brukar man säga och att aldrig prata illa om en konkurrent borde Stefan fundera MYcket på den nya talskrivaren verkar sämre om möjligt än den som fick sparken

Kommentera