Oroligt i Kronogården – raketer har skjutits mot folk och fordon

INVANDRING. Det har varit oroligt i Kronogården i Trollhättan under kvällen och natten. Polisen har upprättat en anmälan om blåljussabotage efter att stenar kastats mot patruller på plats, rapporterar Göteborgs-Posten.

På torsdagskvällen fick polisen många samtal från boende i Kronogården om oroligheter. – Det har varit raketskjutningar mot folk och fordon, säger vakthavande befäl Martin Hallberg vid polisen. Mellan 20 och 40 personer var ute i området och ställde till problem, enligt polisen.

Förutom raketskjutningar fick polispatrullerna som larmades till platsen även stenar kastade mot sig.

-Pettersson säger att häromdagen var det Norrby i Borås, nu är det Kronogården i Trollhättan. I morgon kanske Haninge där Anders Lindberg bor med fru och tre barn i ett helvitt villaområde.

Nu var det SVT:s reportrar, jag kan inte minnas att Anders Lindberg uttalade sig när journalisten Joakim Lamotte hindrades från att arbeta i Kronogården.

-Pettersson tycker att herr Lindberg bör fundera på vad som är den grundläggande orsaken till att vi har fått ett samhälle som på fler och fler platser i Sverige ser ut precis så här, och hans eget ansvar för detta och om han vill göra något för att förändra det. Den regering han försvarar verkar inte intresserad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Oroligt i Kronogården – raketer har skjutits mot folk och fordon

 1. Varför infördes det en lag som förbjuder attacker mot blåljuspersonal. Den verkar ju vara helt meningslös. Trots många attacker så blir det ingen gripen på platsen. Och ingen har sett något. Och polisen och övrig personal som attackerats vet inget om vem det var eftersom dräggen är maskerade. Och då kan man inte gripa någon som var där eftersom rättssäkerheten bara tillåter att personal som arbetar ska behöva få stenar kastade på sig. Några konsekvenser för dräggen kan det inte bli tal om. Det är rasistiskt. Och om det ens går till domstol för någon så blir det väl ingen påföljd. Det kallas bara lite stök av barnen som leker.

 2. Varför har ingen gripits? Är det bara flathet eller inkompetens? Buset testar polisen inför nästa övning och polisen backar som vanligt. NÄR FÅR VI EN POLIS OCH RÄTTSSYSTEM SOM ANGRIPER PROBLEMEN MED KRAFT??

  Ålen, Mogge, Steffe och PelleJöns verkar INTE bry sig. Byt ut dem NU!!!

 3. Det kanske är medias tur att försöka återställa det dom stöttat och hejat fram i alla år.

 4. Jag undrar alltid över varför de PK inte ser verkligheten. Kanske det skulle hjälpa dem att läsa H C Andersen Kejsarens nya kläder.

  Inser de, naturligtvis inser de att misstags begåtts men kan inte för sitt liv krypa till korset och erkänna sin skuld.
  Som trotsiga skitungar så förnekar de om och om igen, “vi har inget fel gjort vi är såå humana och välmenande vi är minsann inte som SD.”

  • Även en relativt låg-IQ individ borde kunna söka lite på nätet. Efter att t.ex. ha läst eller lyssnat på Benjamin Freedmans (en sionist som efter att ha blivit frälst i Jesus Kristus kände sig nödgad att bekänna vissa saker) tal från 1961 så borde även den dummaste kunna börja se sambanden. Vilka det är som styr och alla lögner de hjärntvättat mänskligheten med i århundraden, framförallt de senaste 100 åren.

 5. Nu kan väl kommunchefen gå en runda i Kronogården där det enligt i inspelad video kl 6 på morronen var så lugnt, hon hånade då Lamotte

  gör gärna om Videon 10-11 på kvällen en sommarkväll sen kan vi få en utvärdering om “lugnet”

Kommentera