När Annie Lööf lade sig på rygg för vänstern

INRIKES. ”I dag har Nooshi Dadgostar och Vänsterpartiet krokat arm med Sverigedemokraterna för att fälla en socialdemokratisk regering. Då utgår jag ifrån V och SD gemensamt har en linje om vilken regering som istället ska tillträda”, sa centerledaren Annie Lööf (C) för en vecka sedan enligt Dagens Industri och fortsatte med ”Det är något oerhört att Vänsterpartiet krokar arm med Sverigedemokraterna”.

Steget Efter

Efter det uttalandet ”något oerhört att Vänsterpartiet krokar arm med Sverigedemokraterna” så la sig Annie Lööf (C) platt på rygg för Vänsterpartiets krav och försöker nu skylla på Liberalerna.

-Pettersson säger att alla politiska uppgörelser under tio, från Reinfeldts uppgörelse med Miljöpartiet över December- och Januariöverenskommelserna till dagens hot från Annie Lööf går ut på en enda sak – att runda folkviljan och hålla Sverigedemokraterna borta från inflytande. Politik när politik är som sämst.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “När Annie Lööf lade sig på rygg för vänstern

 1. Jag är inte centerpartist men tycker det är bra att man ibland ger sig för att uppnå ett annat mål. Man behöver inte förhandla man kan ändå rösta för ett annat partis förslag.

 2. Nu vill denna hala och illfundiga varelse se en Allians igen, hoppas att de partierna nu har lärt sig, aldrig mer C så länge Annie styr.

 3. Hoppas Dadgostar även ställer krav på att få ingå i budgetsamarbetet och i regeringen på lika villkor som centern. Det vore att verkligen röra om i grytan. Lööf bär ju ensam ansvaret för den uppkomna situationen, även om de försöker beskylla Sabuni. En röst på Centern är en röst på sossarna.

  • Jag är ganska säker på att det blir så
   Och C viker ner sig igen med motiveringen För demokratins skull

 4. Till dessa politiker kan man även lägga dom naiva fånar som röstar fram dem trots att dom i minst tio års tid har kunnat se att Svenska folket prioriterats bort till förmån för andra, även naiva människor måste kunna se
  att här är mycket som gått snett i landet?

 5. Ja oavsett hur denna senaste cirkus avlöper så måste Svenska
  folket väckas ur sin medvetslöshet och rösta rätt i valet 2022,
  en omgång till med dessa respektlösa skitstövlar som är på
  god väg att ge bort Sverige. Ytterligare en period med makthavare
  som struntar i den inhemska befolkningen blir katastrof för landet,
  Det är allvar nu!

 6. Och som vanligt har Rö´skrikan inte lärt sig ett förbannat skit. Hon gastar fortfarande om ”en ohelig allians” och ”att kroka arm med SD”. Om hon hade lyssnat på Dagostar så hade det framgått att den nu uppstådda krisen beror just på den usla kommunikationen mellan partierna. Dessutom är ju ormen Annie den sista som ska yttra sig om ”Oheliga allianser”.
  Måtte ALLA övriga partier frysa ut denna otäcking från alla former av framtida allianser.

 7. Vi som fiskat vet att ålar är hala, jag vet dessutom något som är ännu halare och opålitligare, hon från Maramö.
  Jag tycker faktiskt synd om vissa centerpartister som måste leva med en sådan ledare.

 8. Oavsett vad som händer så har Nooshi Dadgostar satt den självcentrerande och självgoda Annie Lööf på plats och gett henne en rejäl näsbränna.
  Det är möjligt att hon till slut får krypa upp i Nooshis famn och söka tröst eller sitta ensam i sandlådan och fundera på om hon ska käka en sko till.

 9. Annie förstör Sverige.
  Riv upp alla hennes avtal, så kan Sverige återgå och bli ett bra land.
  Och de politiker som folkviljan tillsatt, skall kunna tala med alla andra.
  Odugliga politiker, som försöker tvinga på andra sina dumheter, skall röstas bort.

 10. Prostitution är förbjudet, men inte i politiken tydligen.
  Dom nominerade är Annie Lööf, Märta Stenevi och Nooshi Dadgostar.
  Ministerposter ligger i potten om man är snäll mot farbror Stefan.

 11. Hoppas det blir en expeditionsministär som sköter Sverige , fram till nästa ordinarie val .
  Sämre än den nu avgående kan det knappast bli . Den stora positiva effekten av regeringsdebaclet är att jag blivit av med mina sömnbesvär . När den självgoda Annie L, Eller nya superkacklaren Stenevi sätter igång och maler på , så somnar jag tvärt .
  Det tackar jag extra för .
  Glad midsommar .

Kommentera