Yxbråk i Oslo – en till sjukhus

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus i Oslo i Norge med allvarliga skador, sedan han varit inblandad i slagsmål på Møllergata. Polisen larmades till platsen vid halv ett-tiden, och en yxa eller machete ska ha varit inblandad i bråket.

Vi letar efter en eller två gärningsmän och har fått signalement på de misstänkta, säger Gjermund Stokkli vid Oslopolisen, enligt TT och Aftonbladet med flera.

-Pettersson noterar att det finns signalement men att svenska medier inte återger det.

I norska medier står ”Mannen som sägs ha burit en machete eller yxa, är enligt vittnesinformation mörk i huden och bär en mörkblå huvtröja och svarta byxor”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Yxbråk i Oslo – en till sjukhus

  1. Det är bästa att inte nämna signalement, det kan ju leda till att den skyldige grips.

  2. Svenska gräsrötter VET att när MSM/Public Service inte beskriver ”signalemente” i klartext, SÅ ÄR GÄRNINGSMANNEN INVANDRARE, HAR MÖRK HUDFÄRG och klädseln i regel mörka märkeskläder (som ju etniska arbetande svenskar i regel inte har råd med)

Kommentera