Stäng

7 reaktioner på “Dagens

 1. Det skulle glädja mig om AB chefsdesinformatör, lille Lindberg fick läsa detta. När jag kontaktar idioten finns bara autosvar från pravda. PS twittrar inte 🙂

 2. Det är inte att dom är urusla, utan dom är journalisthoror som säljer bort sina åsikter för pengar. Tacka vet jag swishhoror, dom skriver iallafall vad dom tycker.

 3. Chris har helt rätt.Undantag finns men dom är alldeles för få.Journalister har ett stort samhällsansvar där huvudsyftet borde vara att granska makten och vara neutrala.Om folk som aldrig söker sig till fria medier och som hela tiden blir matade med vinklade nyheter så länge har vi ett sovande folk som tror på det som förmedlas.

 4. Ja, journalistkåren verkar lyckas bra med att samla de minst levnadsdugliga och ointelligenta skitkorvarna på ett och samma ställe. Att vara feg, lömsk och töntig blir därmed den strategi de väljer för överlevnad.

  Lille journalist, sträck på er, ät mer gröt, visa mod istället! Visa att du är en riktig man, även om detta kan tyckas vara en utopi. Försök.

  Ta av dig den rosa mössan.

 5. Journalister är fega ynkliga syltryggar som går i makthavarnas ledband. Några få undantag finns.

  1. Vänsterblivna som lever i en fantasivärld Är de inte det så går det inte att vara i journalist utbildningen

Kommentera

%d bloggare gillar detta: