Stäng

Två män skadade efter macheteattack i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Två män i 40-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha blivit attackerade med vad polisen beskriver som ”en större kniv eller machete” i Biskopsgården i nordvästra Göteborg. Händelsen inträffade vid 01-tiden natten mot torsdagen. Enligt polisen har fyra män attackerats av två andra män, men alla har klarat sig utan livshotande skador.

Machete från ett annat tillfälle. Foto polisen

Vi vet inte vad motivet är. De säger att männen bara dök upp och gav sig på dem, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

En förundersökning om grov misshandel har inletts men ännu har ingen gripits. Tidigare samma kväll sköts en 18-årig man i benet i en skottlossning vid en skola i Biskopsgården.

-Pettersson säger att mångkulturen levererar varje dag, men ”grov misshandel”, när man hackar på någon med machete? De ska naturligtvis vara mordförsök…

Polisen

Om Biskopsgården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 reaktion på “Två män skadade efter macheteattack i Göteborg

  1. Det bör vid varje svensk hamn eller gränsövergång till Sverige sättas upp skyltar och som välkomsthälsning i mobilen information som lyder, ” Ni passerar nu på egen risk övergång till laglöst land där vad som helst kan inträffa varje tid på dygnet, räkna inte med att samhället och polisen kan skydda er utan det är varje persons egen beteende och förmåga som avgör om du drabbas eller ej”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: