Stäng

Joe Biden och Vladimir Putin har träffats

UTRIKES. Efter ett fyra timmars långt toppmöte med 45 minuters paus var presidenterna Joe Biden och Vladimir Putin klara med toppmötet i eleganta Villa la Grange i Genève, Schweiz där mötet hållits. Resultatet av mötet beskrevs inledningsvis som framgångsrikt Sputnik News.

Bland annat säger Putin vid en pressträff att USA och Ryssland kommit överens att skicka tillbaka sina respektive ambassadörer igen. – Samtalet var konstruktivt, säger Putin.

-Pettersson tror att mötet var rätt kylslaget, men bra att de träffas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Joe Biden och Vladimir Putin har träffats

 1. Noterade rent i misstag att australienska sky inte fått instruktionen om att behandla Biden som en gud. Samma häller Kamala.

 2. Sverige är allt bra snurrigt. Myndigheterna är Vänster. Journalisterna är Vänster. Regimen är Vänster. Även de som anser sig vara till höger agerar som om dom vore Vänster. Större delen av svenska folket verkar vara Vänster.
  Så länge Trump var hövding, så ondgjorde sig våran vänster över ”den onda” högerledaren. Men nu när Bidén representerar fienden i väst, så hyllas denne imperialistiska krigshetsare av vänstern. Och ännu märkligare blir det. Putin anses, av samma patetiska vänster, som den värsta fiende man kan ha. Trots att Putin är stöpt i samma KOMMUNISTISKA form som Kommunisterna här hemma.

 3. Varför skulle Biden träffa Putin?
  Nej förbjud Putin och hans regering att komma till våra demokratiska länder.

 4. Vad kan Putin få ut av ett samtal med en senil som knapt vet var han är
  USA har väl en egen tolk som kan säga något vettigt istället för Bidens svammel

 5. Hmmm…. 🤔 jag är lite nyfiken på om biden lärt sig ryska? Att putin pratar engelska har jag hört…men om man ska ha ett möte på lika villkor bör man väl kunna varandras språk? Alla i hela världen ska kunna engelska men hur är det med de asiatiska språken? (Bara ett filosofiskt sidospår apropå dessa presidenters möte😉)

  1. I ett gemensamt uttalande i Genève idag sade de båda statscheferna Putin och Biden att de har ett avgörande ansvar att minska risken för kärnvapenkrig och att ett sådant icke kan vinnas och att det aldrig får utkämpas.
   Detta viktiga uttalande finns på Kreml´s hemsida men omnämndes inte på SVT idag, där man dock visade inslag med minister Johansson (S) och vice statsminister Stenevi (MP).

   1. Då borde ju Sverige skriva på för en avveckling av kärnvapen, eller hur?

 6. Det är bra då stormakter talar med varandra, och tonen lär ha varit sansad.
  Vad som kommer ut av detta första steg är för tidigt att sia om.

  Något för vår svetsarlärling att förstå, även om både åsikter och värdegrunder skiljer så är det alltid mödan värt att föra dialog.

  1. Visst är det så. Men om man får tro på rapporteringen så kommer det att bli väldigt svårt att få till något avtal mellan USA och Ryssland. Ryssarna har vänt väst ryggen och går in för fullt med kineserna. Lavrov sa i Bejing att Ryssland har ingen relation med EU. Men USA är väldigt rädda att kineserna får igång den nya silkesvägen. Där kommer USA att sakna inflytande (och därmed leda till ett krig, allt ska vara som USA vill). Kineserna kommer via den vägen att köpa all olja som Iran producerar och det kommer att ge oss kinesiska krigsbåtar i Persiska viken som skydd för sina piplines. Så Bidén och Wolfgang kan snacka hur mycket skit dom vill, Ryssland och Kina är partners

 7. Vi år hoppas att president Putin gav valfuskaren Biden några rejäla uppsträckningar, för det behöver han verkligen.

 8. Bortkasad tid för Putin att träffa en bandit som Biden!
  Han har varit involverad i barnpornografi och övergrepp mot barn, ett gigantiskt valfusk som framtvingade en ny president, han har en son som är narkoman och handlar med narkotika. Han blev livrädd när Trump började nysta i hans skumraskaffärer, bl.a. med Ukraina!
  Biden borde sitta i fängelse istället för i Vita Huset, men så är det när globalister styr!

  1. Om nu judarna, som är så få kan påverka så mycket så måste de ha en bra kultur. Jag har inget imot judar utan tycker att deras kultur har gjort världen bättre. I deras kultur värderas utbildning, i Sverige värderar också många utbildning men inte tillräckligt många.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: