Nummer 18 fälld i efterskott i Värnamo

VÅLDSVÅGEN. Den man i 35-årsålderna som sköts den 18 april i Värnamo har avlidit. Han fick fick opereras akut på Värnamo sjukhus innan transport till Universitetssjukhuset i Linköping där han vårdats i två månader och nu avlidit rapporterar SVT.

Mannen var en känd kriminell och en man sitter häktad misstänkt för brottet.

-Pettersson säger att trots inrikesminister Mikael Dambergs tal om minskande skottlossningar så kom dagens nummer 18 en dryg vecka före nummer 18 förra året som fälldes den 24 juni. Trots flera hundra inlåsta kriminella håller grabbarna takten i år också, de leder till och med…

-Pettersson misstänker att två månaders avancerad vård på sjukhus inte bidrar till förtjänsten som statsministern Stefan Löfven (S) talar om.

***

TIDIGARE 2021-04-18. Skottlossning i Värnamo, en skadad

VÅLDSVÅGEN. Polisen fick strax efter 13.30 in flera samtal om en pågående skottlossning i Värnamo.

En skadad person ska ha hittats på platsen. Personen är förd till sjukhus för vård. Skadeläget är okänt för polisen.

Polisen rubricerar händelsen som mordförsök

Polisen skriver på sin hemsida att de är intresserade av att få in tips och iakttagelser som rör händelsen. Om du har sett något ber polisen dig kontakta dem på 114 14 eller prata med polis på plats.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Nummer 18 fälld i efterskott i Värnamo

 1. Med tanke på hur många som drabbas av allt våld trots Morgan påstår att oskyldiga inte drabbas är jag fövånad att 80% vill ha kvar denna regering som fullständigt håller på att rasera landet, Kan inte vara Möjligt? Stigande elpriser stigande bränslepriser 7,9% arbetslöshet hur har det kunnat bli så här? Nyval som V hotar med lär ju inte bli av Vi måste få bort denna Regering snarast

 2. Ja,”den som väntar på något gott,väntar aldrig förgäves”….
  Åter ett av många tänkvärda ordspråk !
  Vad som förvånar Stenbock en liten aning är,att kriminaliteten kunnat utbreda sig till den enorma grad under de 6 år som gått sedan Merkel öppnade gränserna,att även mörkaste Småland blivit ett nytt MENA-land.
  Orter som tidigare var kända för olika kristna sekter,har idag blivit Islamistiska fästen.

 3. Socialdemokraterna fortsätter sönderfallet av Sverige och svenskarna.

  Nästa gång är det DINA BARN som misshandlas eller gruppvåldtas av ett gäng AIDS skägg baaaaarn.

Kommentera