Stäng

Man skottskadad i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En skottskadad man kom in till akuten efter en rånförsök i Hökarängen i södra Stockholm inatt. Enligt polisen ska mannen ha blivit utsatt för ett rånförsök av fyra gärningspersoner vid en gångtunnel i Hökarängen. Larmet kom in till polisen vid klockan 04 men brottet ska ha inträffat någon gång mellan 03.00 och 03.30.

Det är sjukhuset som har larmat oss. Det är fyra gärningspersoner som ska ha kommit fram till målsägande och frågat efter cigaretter. När han förklarade att han inte hade några frågade de om annat, säger Anna Westberg, presstalesperson hos polisen i Region Stockholm och fortsätter: – I samband med det ska en av gärningspersonerna tagit fram en pistol. När målsägande försökte få bort pistolen ska skott ha avlossats.

Gärningsmännen ska därefter ha sprungit från platsen och samtliga är i 20-årsåldern. Mannen blev skottskadad i handen.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen samt genomfört dörrknackning. – Vi kommer att hålla ytterligare förhör med målsägande sedan samla information som har inkommit genom dörrknackning bland annat. Sedan inväntar vi resultatet från den tekniska undersökningen och ser om den har gett någonting av värde, säger Anna Westberg.

Ingen person har gripits i nuläget och ärendet rubriceras som försök till grovt rån och grovt vapenbrott.

Polisen

-Pettersson saknar signalement på rånarna och säger att det är måndagsmorgon i det nya mångkulturella paradiset Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Man skottskadad i Stockholm

 1. Hej Pettersson, nu kan du öka på din statistik enligt följande idag från P4 Jönköping, ” Mannen som sköts i Värnamo i slutet på april har dött efter drygt två månader på sjukhus, rapporterar SVT Nyheter Jönköping”.

 2. Den blomstertid nu kommer….

  I Vackra Hökarängen
  Där jag en gång har bott
  Där bor nu svarta människor
  Som jag nu kallar lort
  Jag därför måste flytta
  Till bättre portuppgång
  Där vita folk gör nytta
  Nu slut är denna sång!

  Skål för gamla Hökis!

  (Obs denna sång är sann till 100%)

 3. Märkligt att ingen ser hur angriparna ser ut, vita talar svenska eller svartmuskiga och talar nysvenska, det borde ett barn kunna förklara.
  Men kanske inte polisen liksom politikerna ej lyssnar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: