Stäng

Tysta oppositionen

Delmi – Delegationen för migrationsstudier, har anlitat en forskare vars syfte är att hitta rasism på nätet. Alltså inte den rasism som frodas bland invandrargrupper, eller antisemitismen inom vänstern, utan den som kommer från högerkanten och tre specifika personer nämns i rapporten.

Per Gudmundson är en av de namngivna och om detta skriver han på Bulletin. Ivar Arpi är en annan och han tar upp detta på sin blogg, Rak höger. Två läsvärda inlägg.

En annan som berör denna av staten tillsatta forskning är Rebecca Weidmo Uvell som inte bara tar upp studien som sådan, utan också den som forskat i frågan. Även detta inlägg är läsvärd.

Själva Delmi lyder under Justitiedepartementet där Morgan Johansson och Mikael Damberg styr verksamheten. Precis, samma socialdemokrater som anklagar Ungern och Polen för att inskränka på demokratin.

Bland de som leder Delmi återfinns Joakim Palme, vars far alla känner till. Där finns också Kerstin Brunnberg som även återfinns i Expos styrelse.

Kan vi ana att forskningen om rasism på nätet har en politisk agenda och den utgör ett försök att tysta kritiker till den migrationspolitik som nästan lamslagit vårt land?

7 reaktioner på “Tysta oppositionen

 1. Här är ett tydligt exempel på vad S sysslar med för att löna sina ”kämpar” som gått från skola till handling. Marinerade med den socialistiska läran, hjärntvättade ända ner i skorna, nu får dom sin belöning med helt onödiga titlar och verksamheter som skall hålla ”demokratin” uppe.
  Att dom inte skämms förstår vi, men att dom inte förstår att fritt tänkand människor ser rakt igenom lögnen och opponerar mot detta hat mot det fria samhället. Sossarnas och kommunismens gemensamma byggstenar som skall tysta det fria ordet är så desperata numera att man undrar om dom går på droger.

 2. Det finns forskning och så finns det ”forskning” som är kamouflerad men egentligen politisk propaganda.

 3. Skitvänstern finns överallt i samhället trots att dom flesta
  inte efterfrågat den, det är ofta samma personer som
  representerar den !

 4. VAD FAN ÄR HÖGER. Om en Socialdemokrat ledsnar på sitt parti o röstar på SD. Då är han höger. Nääää så är det inte utan man röstar på ett nationalistiskt parti som inte är speciellt höger. Jag är så förbannat trött på vänstervridna politiska klyschor. Dom har tolkningsrätten på det som sker i samhället.

  1. Det är väl inte svårare än att vanliga människor ska inte ha en egen åsikt om vissa frågor.
   Problemet är ju detta förbannade internet (enligt stasi).
   Därför måste folk med insikt tystas, och helst ordentligt.
   Fan när man tänker efter så har väldigt mycket folk bättre betyg än förmodligen hela regeringen.

 5. Det är sin sak forskningen i sig harmlös som kan vara någonting som ”rumsren fernissa”. Men problemet uppstår först om denna organisation förföljer,drevar och hänger ut personer som inte faller dom i smaken utan vågar ha icke PK-åsikter offentligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: