Stäng

Hamas tunnelkomplex i Gaza

MELLANÖSTERN. Den arabiska tidningen Al-Jazeera rapporterar om Hamas tunnelkomplex i Gaza: Tunnlar fick endast begränsad skada, de är operativa och utgör ett strategiskt vapen för framtida krig med Israel. Samtidigt skryter Hamas om att de är reda och har raketer för en ny match mot Israel väl medvetna om att det drabbar araberna värst.

Steget Efter

Israel säger att de förstört en stor del av tunnelsystemet.

-Pettersson har ingen aning om vem som har rätt, jag vet bara att det svenska biståndet till araberna fortsätter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Hamas tunnelkomplex i Gaza

  1. Ingen fara, de får chansen igen om fyra år.

   Muhammedaner är som socialister, per definition, idioter.

 1. Hört rykten om att tunnlarna döpts efter svenskar som Margot den vidaste, Peter den mest slingrande och Stefan som kostat mest och aldrig tycks bli färdig.
  Men det är ju bara hörsägen och kanske inte sant.

 2. Som jag skrivit tidigare så ökar vårt bistånd förmögenheterna hos de korrumperade Hamasledarna. Vi vet ju att mannen med den lustigt vikta ”mössan” Yasser Arafat blev miljardär på de frikostiga biståden? M.a.o. kvarstår en annan fråga – hur många missiler har svenskt bistånd stått för, eller hur många döda oavsett sida omgränsen?

 3. Ibland undrade jag om det inte finns en grävd tunnel till Sverige också. Men så klart, det behövs inte för gränserna är vidöppna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: