De vänsterblivnas hat mot det svenska

NÄTHAT. William Hahne har varit politiker för Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige men lämnade alla politiska uppdrag i mars 2020. Nu twittrar William om hatet mot sin fru för att hon uppträder i folkdräkt.

”Min hustru Evelina Hahne har fått ta emot hundratals hatkommentarer för att hon delade denna bild i en folkdräktsgrupp på Facebook med en text om att hon älskar Sverige och är stolt över att vara svensk. Visa henne gärna stöd så att hon ser att vi är många som backar upp henne!” William Hahne.

Evelina Hahne. Twitter.

”Idag ska vi svenskar stå rakryggade och stolta över våra förfäders hårda arbete för att bygga Sverige. Jag älskar mitt land! Glad nationaldag!”, twittrade Evelina på Nationaldagen.

”Igår blev jag utkastad ur facebookgruppen ”Vi som gillar folkdräkter” efter bilden på mig i Sverigedräkt som ledde till ett drev mot mig av pk-tanter. Nivån på inläggen var ”det här handlar inte om lite olika åsikter, den här personen är nazist”

-Pettersson undrar om de vänsterblivna batikhäxorna är avundsjuka på Evelina och damerna i kungafamiljen som också gillar att klä sig i Sverigedräkten, som den allmänna Svenska Nationaldräkten kallas och som länge, sedan år 1902, varit en nationaldräkt vid högtidliga tillfällen.

Prins Carl Philip samt Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia som bär Sverigedräkten på nationaldagen . Foto Bengt Nyman CC BY

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

38 thoughts on “De vänsterblivnas hat mot det svenska

 1. Hanhe älskade oss svenskar så mycket att han ville lura på oss dyra ansiktsmasker.
  Jag gillar Sverige, jag gillar svenskar och ogillar allt tal om att vi svenskar är dumma och alla öknamn på vårt land. Och nationaldräkt är väl inget fel, husmodersförbundet förr hade en dräkt som påminde om nationaldräkten dock inte lika färggrann mycket blått och vitt, vill jag minnas

 2. Batikhäxorna är avundsjuka för att ingen vill röra dom.
  Det är ju därför de vill ha hit unga talibaner som de kan tvinga, att ha sex med dessa häxor.

  Skulle du vilja ha sex med en batikhäxa ?
  Som inte duschat på 3 veckor, som haft samma kläder och palestinasjal på sig i 6 månader, som vägrar använda deo, och har mer hår under armarna än vad Diana Ross har hår på huvudet, samt svarta tänder som nån har slängt in i munnen på dom.

  Sverige och Sverigedräkten och så klart Evelina. 🇸🇪
  Toppen ☀️☀️☀️☀️☀️

 3. Men det måste va svårt för vänstern, inte ett enda land
  i världen kan dom peka på som styrts av kommunister,
  allt har bara blivit skit, detta trotts, i vart fall i Sverige har
  dom hela Media på sin sida , och ändå blir det bara
  kattskit av allt dom tar i , Avundsjuka o gnäll är det enda
  dom åstadkommer, man kan säga att det är deras signum?

  • Nuförtiden är det inte kommunister som är vänstern, ta Sverige alla partier utom KD är vänster. Och utomlands är det likadant i demokratierna med få undantag.

 4. Så långt har det alltså gått med vänsterkäringväldet ! Ska man skämmas för att vara Svensk nu eller vad menas ? Jag är mycket glad och stolt för min folkdräkt som jag använder i högtidliga sammanhang.Skulle jag skämmas för att den visar varifrån i Sverige jag härstammar ? Folkdräkt kan användas i alla högtidliga sammanhang och är aldrig fel klädsel sedan får surkäringarna tycka vad dom vill och man är knappast nazist för att man använder den ! F.ö.en mycket vacker och stämningsfylld bild och hyllning till Sverige.

  • Ja varför lever dom i Sverige, Nordkorea hade varit bättre
   för dem, där kunde dom se in till Sydkorea och få konstaterat
   vilken oerhörd skillnad där är på ett land med kapitalism, =
   lika med utveckling och välstånd, eller kommunism och
   stagnation!

   • Där visar Du Hur pass indoktrinerad Du är ”rädd” … den lever och frodas i högsta välmåga i landet, vi har både system som liknar forna DDR och Sovjet… se bara på yttrande och demonstrationsfrihet. För att inte tala om hur vridet skolväsendet är idag med allas ”lika” värde, genusdoktriner och HBTQI certifieringar.

 5. Så långt har det alltså gått att svenskar hatar sitt eget land och tror att om vi får de onämnbara vid makten att då blir det bra.

  Tänk vilken ånger och frustration den dag det händer när ett brev från myndigheten ramlar ner hos dem, skrivet på ett språk de inte kan och tolkhjälp finns ej att få.

  Lydelsen i brevet ungefär så här, nu översatt ”Allah u Akbar du som varande otrogen har nu 24 timmar på dig att endera konvertera och bli medlem hos oss de goda och generösa eller för att få behålla livet betala en kuffar skatt på ytterligare 25% på topp av det du betalar idag.
  Al hamdilullah.” Undertecknat kalifens office, Dar Es Salam (fd Stockholm”.

  Önskar er alla (h) en härlig framtid.

  • Så bra skrivet… Det är precis så det kommer att bli om inte folk vaknar upp nu och vi tar tag i allt gullegull med islamister. Varför lär sig inte folk? Se på Iran och Libanon… terrorstämpla Hamas och muslimska brödraskapet… förstår inte folk att övertagandet och kriget redan börjat?

 6. Varför hatas det mot en vacker svensk kvinna som ikläder sig Sverigedräkt på Sveriges nationaldag?

  Utanför mitt fönster snurrar just nu en massa tutande lyxbilar med skrikande muslimska ungdomar som viftar med allehanda pakistanska och Mellanöstern flaggor och skrämmer livet ur folk med raketer för att dom fått en vit mössa…

  Vilken bild borde stämma med Sverige? Jag bara undrar.

 7. Ren avundsjuka bland de som kommit hit från samhällen/länder där man inte lyckats så bra. Nu vill de förstöra det vi har uppnått. VARFÖR? De borde tacksamt inordna sig och hjälpa till med byggandet av ett ännu bättre Sverige. Men icke sa nicke!!! AVUNDSJUKAN är betydligt viktigare och sätter man dessutom på sig offerkoftan så är lyckan fullständig tills dess de lyckats rasera välfärdsstaten och bidragen slutar komma. Vad blir då deras nästa steg?

  Tilläggas bör att de understöds av ”de goda” i Sverige som enligt Lenins tes kallades ”nyttiga idioter”. Hur mycket arbetarklass vänster är det???

 8. Klart att en blond, vacker, svensk kvinna väcker obehag i de kretsarna.
  Ni vet varför.

 9. Detta hat och vidrigheter mot svenskar och våra traditioner är ju det goda och godända hatet och är sanktionerat av aktivister, journalister, sossar och övrig fascistvänster.

  • Konstigt nog är det väl dessa vänsterblivna idioter som sitter o viftar med Svenska flaggan när ”deras lag” spelar fotboll.
   Vi som är Svenskar varje dag verkar man hata.

 10. Imorgon är Ryssland nationaldag. Kommer att klä mig i ryskt folkdräkt. Senast gjorde jag det för en vecka sedan när jag och mina kompisar klädda i ukrainskt, ryskt och svensk folkdräkter gick för att äktenskapsförmedla till släktingar av min sons muslimska flickvän. Alla var glada och nöjda. Ingen snack om nazism osv. Vad är det för fel på vissa svenskar?

  • ”Fel” svenskar är verkligen inte sämre än andra, visserligen är jag partisk, men jag tycker att vi kanske är lite bättre.

 11. Kan du vara så snäll och förklara för mig invandrarkvinna vad är så ”provocerande” i henne?
  Samt att förklara för mig vars förfäder stupade i Andra världskriget vad har hon och hennes uttalande med Hitler att göra?

 12. vet onte om ja håller med om det finns ju en massa så kallade folkdräkter..varend län tycks ha en och alla tjafsar om sitt läns men värdt är nog samerna som med sitt gnällde fåt ett eget land i landet så kalat sameting fär man maövererar ut varandra mellan jagande fislande eller renskötande. drtta folk gnället är en stor del varför staten försöker spä ut folkgrupperna med lustmördande jihadister i olika former . det är just detta gnället som gort st Sverige ser ut som det gör

 13. Vilken Kvinna! en riktig Svenska i Svensk Folkdräkt det är stor skillnad mot hur en del invandrar kvinnor går klädda…….

  • Var har det med oss invandrarkvinnor (stavas i ett ord) att göra?
   Vi skulle aldrig kalla någon för nazist om man klär sig i folkdräkt…
   Tvärtom anses det bra att älska sitt land och sitt folk… Vilket tydligen är tecken på nazism för vissa svenskar…

   • Hur en del står det i inlägget. Han menar nog de som lär utklädda till brevlådor.

  • Just det. Det är helt normalt (snarare även önskvärt) att ni svenskar älskar sitt land och sitt folk så som vi invandrare älskar våra. Inget fel alls att vara stolt att tillhöra svenska folket. Folk som inte har respekt till sina rötter förtjänar ingen respekt… Ni svenskar är värda all respekt, era förfädrar byggde ett helt fantastiskt land via hårt arbete…
   Stor grattis i efterskott på nationaldagen vårt nya land Sverige!
   Önskar dig all lycka

 14. En viss variant av vänstern verkar vara i grunden ond. De ser ned på biologiska och kognitiva olikheter mellan människor. De kan lägga ned hela sin själ och hela sitt liv på att hindra framgångar hos framgångsrika människor. De ser inte att framgång för ambitiösa människor ger goda synergieffekter i hela samhället. Det är min åsikt om kommunismen. Visst finns det undantag på båda håll, som bekräftar regeln. Jag tror inte det är i huvudsak vanliga skattebetalare, som skickar hatkommentarer mot någon för att de bär folkdräkt, tvärtom. Det är förmodligen människor med psykisk ohälsa, olika grader av sverigefiender eller extrem vänster och även kombinationer av de tre tillstånden.

  • Socialismen ser mord och massmord som ett utmärkt samhällsskapande verktyg, de ser även mord på meningsmotståndare som ett fullt normalt sätt att argumentera på. Samt att personer från förövargruppen i den för tillfället gällande identitetspolitken kan dödas i aktivt ”självförsvar” av personer ur offergruppen utan det ska beivras.

   Inom fascismen/ vänsterliberalismen är det inte lika självklart att likvidera alla som inte håller med dig men de drar sig absolut inte för våld om det skulle gynna deras politik eller om deras argument tryter.

   Så vilken vänster är det som inte är ond?

  • Ligger en del i det, jag tror på lättare psykisk ohälsa, varför klaga elakt på en vanlig okänd människa annars?

 15. Att en del svenskar vill klä sig i folkdräkt någon gång vid högtidliga tillfällen när de vill klä upp sig är inget problem alls. När man ser alla som dagligdags går klädda i tält och hucklen i det moderna Sverige så blir jag illa till mods.
  När det gäller William och Evelina Hahne så är det nog inte folkdräkten som är problemet utan personerna som blir utsatta för personförföljelse.

 16. Värdet att vara svensk och hylla nationaldräkten och sverige skall förminskas innan valet 2022 så att alla hatar alla
  Att ta allt tradition från sverige ch göra om det till krigs zon är visst viktigare än hålla i hop det
  Allt hop om ett Sverige i fred avgörssnart av några vänster vridna som inte vet vad de sysslar med förran verkligheten kommer i kapp dem och själva blir skändade av de som dom står upp för
  fantastiskt.

  • Det var det som hände i Iran när vänsterfolk hjälpte islamisterna till makten.

 17. Kan muslimer gå med vedsäckar över huvudet måste vi svenskar få klä oss som vi vill. Varför i helvete kommer dom hit om dom är så kritiska mot oss och våra seder? Eller varför släpper våra politiker in dessa idioter i vårt land?

 18. Vi borde köpa en bit land i Afrika dit vi kan skicka alla sverigehatare och de som är så kritiska mot vårt land och våra traditioner.

Kommentera