Gissa vilken idioti du tvingas betala för idag


En man i 25-årsåldern som var intagen på Tygelsjöanstalten utanför Malmö skadade sig i höstas när han lekte armbrytning med en annan intagen. Nu får mannen 7 800 kronor i ersättning av staten. Han kan få mer om skadan blir långvarig.


7 responses to “Gissa vilken idioti du tvingas betala för idag

 • grebom5

  Snart sagt ingenting förvånar en längre i detta land styrt av osedvanligt naiva generationen svenskar, det tycks dock gälla endast för dessa som valde politikerbanan.

  Gilla

 • Anton AK

  Ännu värre att yrkeskriminelle Yasin som har suttit häktad för grovt brott ska få 100.000 kr i skadestånd. Han har inte tillfört Sverige och mänskligheten nånting utan bara skapat problem. Den typen av vidriga dekadenta oljud som som heter rapp gav dock honom höga inkomster då andelen efterblivna grovt kriminella som gillar sådant är hög i Sverige och därmed finansierades skiten.
  Skandalöst att staten ersätter sådana importerade orcher, men svenskar som blir alvarligt sjuka efter ha jobbat och ägnat sina liv åt att hjälpa gamle och sjuka blir utförsäkrade av myndigheten försäkringskassan och även blir nekade sjukpenning. Samtidigt sådana som Yasin ska få hundra tusen i ersättning. Samtidigt som feta onda egotrippade inkompetenta chefer inom kommunen har hisnande löner på 150 .000 kr I MÅNADEN. Undersköterskor får runt 20.000
  Sjukt och vidrigt. Må karma ta dessa uslingar.
  Jedem das Seine blir en verklighet för eller senare

  Gilla

 • Inger

  För vansinne finns ingen gräns. Snälla väljare, hur i fridens dar kan ni rösta på dessa individer? Fattar ni inte att ni röstar för er egen undergång?

  Gillad av 1 person

 • Lellego

  Det drälls mycket skattepengar på rent strunt. Nu är Löven och Magdalena ute efter att ännu en gång beskatta redan beskattade pengar t ex ISK, för att bekosta den inbillade ”välfärd” de talar om. Vad gäller denna ”välfärd” så har Sverige åkt hiss ändan ner till källaren i i relation till jämförbara länder. Därtill med ett av världens redan högsta skattetryck.

  Alla vet också att några skattepengar av signifikant grad inte kan komma att hämtas in bland ”miljonärerna”. Som brukligt kommer dessa nya skatter endast kunna hämtas in bland de breda massorna. Vi vet detta Stefan och Magdalena. ”Folket” må i vissa avseenden vara korkat, men detta vet vi från start.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Oj, oj, oj – Sverige är fantastiskt!

  Gilla

  • observatör

   Hur stor ersättning får en intagen fånge i sibiriska eller kinesiska arbetsläger, om de skulle åsamka sig själva denna typ av skada?

   Gilla

   • Anton AK

    Det finns förmåner där också, En skadad intagen slipper få den sedvanliga örfilen eller batongslagen i samband med upplåsning på morgonen

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: