Stefan och Ulla Löfven, kyrkan och afghanerna

KORRUPTION. Den så kallade ”Rörelsen” är full av korrupta särintressen som ger varandra jobb, fördelar och makt. Den består av det socialdemokratiska partiet med dess underorganisationer, samt fackföreningsrörelsen, främst LO. Dessutom är bland annat Kooperativa förbundet, OK, Hyresgästföreningen, Riksbyggen, PRO, Arbetarnas bildningsförbund, Folksam, Fonus, Folkets Hus, A-lotterierna, Tro & Solidaritet, Fair-trade och ett antal tidningar delar av rörelsen.

Ulla och Stefan Löfven. Bild av Socialdemokraterna CC BY

En annan maktfaktor i ”rörelsen” är Svenska Kyrkan. Kyrkomötet är Svenska kyrkans högsta beslutande organ, kyrkans riksdag som beslutar om frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. I Kyrkomötet är Ulla Löfven ledamot. Ulla Löfven arbetade som assistent till partisekreteraren Carin Jämtin fram till dess att hennes make, Stefan Löfven, valdes till partiledare i januari 2012 och tillhör socialdemokratins adel.

För en tid sedan lade regeringen Löfven ett förslag som skulle göra det lättare för ”ensamkommaden flyktingbarn” alltså ljugande afghanska män utan asylskäl att få permanent uppehållstillstånd i landet. På sin hemsida skriver Svenska Kyrkan att de står bakom detta förslag.

-Pettersson tycker det är märkligt att Ulla Löfvens roll i politiken, vad jag vet aldrig har diskuterats offentligt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Stefan och Ulla Löfven, kyrkan och afghanerna

 1. Så byggde Socialdemokraterna den djupa staten i Sverige (av jur kand Lars Hässler)

  ”Sidoorganisationerna är de absolut viktigaste språngbrädorna för en vidare politisk karriär och de kommer att fylla funktionen som rekryteringsbas för nästa generations generaldirektörer, ambassadörer, kansliråd, statssekreterare och politiskt sakkunniga i regeringskansliet. Dessa nätverk går in i varandra och dess medlemmar växlar mellan olika S-dominerade skattefinansierade organisationer, myndigheter, kyrkan och olika muslimska sammanslutningar.”

  (Lars Hässler omnämner följande föreningar och organisationer: Tro och Solidaritet, föreningen Hjärta, ABF Stockholm, S-kvinnor, kvinnonätverket Rebella, tankesmedjan Seglora, Islamiska Förbundet i Sverige, Sveriges Muslimska Råd, Sveriges Unga Muslimer, Muslimska brödraskapet, Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén)

  Mycket större inflytande än LO, har socialdemokraternas Tro och Solidaritet, vilka inom sig har en ”stat i staten” – föreningen Hjärta i vars styrelse Rashid Musa tidigare har ingått och Omar Mustafa varit ordförande. Och kanske är deras viktigaste länk till den socialdemokratiska partiledningen, statsministerns hustru Ulla Löfven, som tidigare varit politisk sekreterare med ansvar för kontakt med de religiösa samfunden och som nu sitter som förtroendevald i Kyrkomötet.

  ”Tro och Solidaritet, Hjärta och Seglora har nu manövrerat ut det avsevärt mycket större LO som maktbas i det socialdemokratiska partiet. Man ser även att det är kommunicerande kärl och personalunioner mellan Socialdemokraterna, sidoorganisationerna och Svenska kyrkan. De bildar den maktbas som alla i partiet måste förhålla sig till, en maktbas som dessutom har en lång historia med det Muslimska brödraskapet.”

  ”Ovanstående visar på hur Socialdemokraterna skapat den djupa staten – en skrämmande utveckling som kommer att bli svår att förändra vid ett eventuellt maktskifte.”

  Lars Hässler: ”Så byggde Socialdemokraterna den djupa staten i Sverige”:
  https://newsvoice.se/2021/05/socialdemokraterna-djupa-staten/

  Lars Hässler: ”Den djupa staten – sossarnas kidnappning av Sverige”:
  https://detgodasamhallet.com/2021/05/12/lars-hassler-den-djupa-staten-sossarnas-kidnappning-av-sverige/#more-44301

 2. Nåt så urspårat och korrupt som Sosseriet får man leta efter, Makt och pengar är allt som gäller.

  • Dock – OK äger tillsammans med Kuwait Petroleum Int´l den svenska bensinkedjan OKq8 och ”folkrörelsen” OK har tjänat flera hundra miljoner kronor som aktieutdelning i Kuwait Petroleum, då detta bolag gör stora vinster.

   • Oljekonsumenternas förbund, OK, konsumentkooperativ rörelse, uppbyggd som ett förbund av konsumentföreningar. De sex föreningarna har tillsammans cirka 1 000 000 medlemmar. Den största föreningen är OK Ekonomisk förening med 710 000 medlemmar som sedan 1999 driver sina bensinstationer tillsammans med Kuwait Petroleum International (Q8) i ett hälftenägt bensinbolag OKQ8. Övriga konsumentföreningar är inte delägare i OKQ8.

    Wikipedia

 3. Hur hon än är, vad än hon sysslar med, så verkar hon ha mer bakom pannbenet än sin make.

 4. All sakpolitik är en handelsvara som man kan deala med i köpslåendet om makten.
  Miljösekten och Centern står för dagspolitiken medan Socialdemokraterna har makten över den djupa staten.

 5. ”Ett par i 30 år, berättade de i premiären av ”Carina Bergfeldt”, men de möttes första gången 1987 när Ulla jobbade som chefssekreterare på industriföretaget Hägglund & söner i Örnsköldsvik. Stefan Löfven var svetsare och skyddsombud på företaget och Ulla berättade i sitt sommarprat att hon satt vid sitt skrivbord när hon fick se en ”okänd man” stiga in i chefens bås och börja leta efter något på skrivbordet: ”Jag reagerade och undrade ”Vad i hela fridens namn gör du?”.”

  Det var Stefan Löfven.” (Femina)

  ”Äldre gift kvinna förför oerfaren yngre man”?

 6. Det är just p,g,a Sossarnas korrupta maktstruktur som det inte går att rädda Sverige från undergång, åtminstone inte med så kallade fria val !

Kommentera