Är Bilan Osman riktigt klok?


INVANDRING. Bilan Osman är född 1992 i Göteborg av somaliska föräldrar. Hon har skrivit krönikor i Expressen och Svenska Dagbladet samt varit medarbetare/föreläsare på stiftelsen Expo. Osman skriver kolumner på Feministiskt Perspektiv och i kulturtidskriften Opulens. Sedan januari 2021 är hon krönikör och reporter på Dagens ETC. Hon växte upp i Linköping och Partille. Numera är hon bosatt i Stockholm.

I går, på Sveriges Nationaldag, publicerade Bilan Osman den här ”fina” bilden från 1967 på sin Twitter.

Dagen innan nationaldagen skrev damen detta…

-Pettersson tycker det är underligt att inte fler människor i Sverige blir förbannade på sådana som Bilan. Hon borde ta sina föräldrar, sin övriga släkt och sig själv och flyga hem till det underbara Somalia på en enkelbiljett…

Bilan Osman är född i Sverige men hatet finns kvar, undrar varför SvD accepterar detta rasistiska hat och varför inte Bilan flyttar till Somalia där hon har sina rötter och släkt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


36 responses to “Är Bilan Osman riktigt klok?

 • Svetsaren-Ledaren håller låda – och avslutar den ”Djärva” veckan ?? | Hedniska Tankar

  […] Själv tror jag dessvärre, att det blir sådär lagom roligt för vårt folk i sommar. En lång, het årstid står för dörren, och det kommer med all sannolikhet innebära mer förnedrings-rån emot våra svenska ungdomar, mer överfallsvåldtäkter på etniskt svenska kvinnor, fler knivmord på IKEA, vid varje bussterminal eller annars, fler liga-rån, mer korruption, urartade HBTQB-ADHD Vattenkastningspestivaler – och allt det övriga, inklusive ren rasism – riktad emot etniskt svenska medborgare i deras eget l… […]

  Gilla

 • Rädd

  Det är ingen brist på aggressiva unga kvinnor och män. De är inte dumma, de vill vara annorlunda och kan ta till vilka metoder som helst för att framstå så.
  Men pengar, lgh, bil, sjukvård och bidrag osv de vill de ha. Och de vill att andra skall se till att betala.

  Gilla

 • eva

  Tala om hat! (Om än inte hot). Men hon lever på att hata, det ger henne inkomster och förmodligen status i vissa kretsar. I ett normalt samhälle skulle hon inte få hålla på, som hon yttrar sig är det nämligen dålig stil och tyder på bristande uppfostran. Men den stilen har många i det ledande skiktet och det är en klar konsekvens av 68-revolutionen.
  Hon må ha sina åsikter men borde uttrycka dem på ett mer städat sätt! Och dessutom ta konsekvenserna av dem och lämna landet!
  Vem vill konstant vistas där man hatar allt?

  Gilla

  • Rädd

   Man lämnar inte det som ger pengar och ett bekvämt liv frivilligt.

   Gilla

  • ThePeter

   Detta spel gäller inte pengar. Hennes agerande bottnar i nåt helt annat. Att finnas till och synas är drivkraften, och dagens unga vill inte jobba sig till status, den kan komma direkt om man jävlas med eller rättare sagt mot samhällets normer och befolkning. Inget är längra heligt och den som skriker högst tror sig vara bäst.
   Ett tydligt exemper är Alexandria Ocasio-Cortez i USA och jag tror att hon försöker gå samma väg här.

   Gilla

   • Pettersson

    Jag tror att majoriteten av dagens ungdomar är bra och sköter sig. I varje fall har dom som jag har i min närhet inga problem att skaffa jobb när de har ledigt från studierna.

    Gilla

 • Olof.p

  Undrar varför hon bor kvar i Sverige om hon är så missnöjd med oss här?
  Lämpligt vore om hon flyttade till Somalia. Ha ha hon fattar inte vilket skitland vi räddat henne ifrån. Och om hon uttrycker sig om Somalia som hon gör om Sverige blir hon nog stenad till döds eller gruppvåldtagen där. Tyvärr är det så med de inavlade muslimerna, de fattar inte hur bra de har det här.

  Gilla

 • ThePeter

  Det är så jävla lätt att skriva sån här svenskfienlig skit när man vet att det inte kommer några repressalier från den regering som abdikerat från att vara representant för sin befolkning. Hade det varit nån som helst stake i de folkvalda hade hon suttit på ett plan 2 timmar efter sådant uttalande.

  Vi må hoppas på en bättre fortsättning efter Sep. 2022, jag betalar gärna hennes biljett.

  Gilla

  • Sven

   Om vi blir några till som mycket gärna också vill vara med och betala så får hon kanske en biljett i första klass! Gör ingenting alls, bara det är en enkelbiljett.

   Gilla

 • Er E.

  För var dag som går så pallar jag inte med ”bruna” människor !

  Gilla

 • Tony

  Vad fan gör kräket här?? En uppmaning till att skända vår flagga borde ge fanskapet en enkel biljett hem till det välutvecklade ? landet Somalia.
  Hon hatar vita, vad har hon då i ett land att göra där
  Majoriteten ( Än så länge) är vita?? Otroligt korkat, men som
  klippt o skuren för att skriva drapor i Stockholmsblaskorna!

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Skicka hem henne.

  Gilla

 • Inger

  Vem i hela friden tvingar dej att bo i Sverige. Vi SVENSKAR ser helst att du tar ditt pick och pack och drar till Somalia snarast möjligt TACK.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Jag tycker att personer som henne har förverkat all rätt att få vara här inklusive de dyngspridare som har liknande åsikter!!

  Gilla

 • Anders

  Vänsterns kramnalle vad annars.

  Gilla

 • Mike E

  Hon är så klart primitiv, vidrig och förtjänar inte att bo i Sverige. Hon hör hemma i en hydda utan toalett i Somalia.
  De vidrigaste är dock Sveriges primitiva journalistkår som hyllar nollor som henne bara för att de är från Afrika och gör dem till Sveriges nya adel.

  Gilla

 • Johnny Andersson

  Jag betalar gärna en enkel flygbiljett hem till denna vidriga varelse !!!

  Gilla

 • Fjölet

  Det här visar vilket förakt man kan ha mot det land man är född i
  Landet som kostat på dem utbildning
  försett dem hus /lgh och bidrag , ja inte minst barnbidrag, skolor, och en chans att få leva i ett fritt land utan inbördes krig
  Ojdå det bor visst vita här också, när lärde hon sig hata dem???
  det var ju dem som bidrog till att hon fick utbildning , va i glödheta missa hon det också.
  så kasta bara skit på sverige och svenskarna , vi går genast hem och grubblar på vad vi gjort för fel och skäms över allt som går fel i världen.
  Kanske skall vi svenskar göra ett kollektivt självmord för vi försöker få denna dam till viljes

  Gilla

 • Nosferatu

  Skata!!!!

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Näää

  Gilla

 • TT

  Det handlar bara om att synas och få följare ingenting annat…som även Desinformatören Lindberg gör.

  Dessa skall negligeras.
  Ju mer uppmärksamhet dom får desto mer skit skriver dom…den onda cirkeln.

  Jag skiter fullständigt i parias som dessa!

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Ändå kommenterar du dem du säger dig vilja ignorera…

   Gilla

   • TT

    Jo jag tänkte precis så som du skriver Pettersson.

    Men detta inlägg är mera menat till alla vi här på Petterssons att inte ta åt sig vilket är meningen med att retas, som vi alla gjorde som barn.

    Weidmo Uvell, Rebecca (2017). Nätsmart: en guide till påverkan genom sociala medier.
    Efter att läst denna så blir allt så genomskinligt att det gäller bara att få uppmärksamhet med alla medel för att nå ut och bli stor större störst på Twitter.

    Även Hanif Bali använder ju denna taktik fast då från höger vilket vi då gillar.

    Gilla

 • Niklas R

  Ypperligt levande exempel på att socialister är, per definition, idioter.

  Efter valet får vi göra lite lagändringar som inkluderar att personer som fått uppehållstillstånd på falska meriter (falskt namn, ursprung, etc.) retroaktivt blir av med sitt PUT och efterföljande medborgarskap då det givits till en person som inte existerar och därmed är ogiltigt.

  Detta är relativt enkelt att göra eftersom många som fick PUT på falska premisser vanligtvis bytte namn några månader efter att de fått sitt PUT förr. Vet inte hur det ser ut idag, detta var innan det blev vanligt att fortsätta leva under falsk identiteter i Sverige.
  Vad det gäller de senare importerna är det bara att jämföra deras hemlandspass med vad de kallar sig i Sverige, stämmer inte de två överens dras PUT och medborgarskap in.

  Gilla

 • G54

  Någon som vet hur diagnosen lyder?

  Gilla

 • Kungen

  Nej. Hon borde åka hem till afrika och stanna där.

  Gilla

 • Maya

  Den här människan får blodtrycket att stiga till en mycket farlig gräns ! Här är det inget snack om hot och hat utan hon får breda ut sina gräsliga åsikter hej vilt.Hon borde skämmas ! Ska man göra sig ett namn på dumhet och arrogans eller vad är det frågan om ?

  Gilla

 • Kurt

  Hon har ett IQ som får en skalbagge att likna en professor.

  Gilla

 • centurion

  Begreppet ”Hets mot folkgrupp” är uppenbarligen bara gångbart i den ena riktningen. Svenska infödingar göre sig ej besvär. Undrar om inte Justitie-kanslern (JK) fastslog det en gång. Tjänstehjonen ska arbeta, betala skatt och passa upp på våra nya herrar. FY TUSAN – TVI !!!

  Gilla

  • ThePeter

   Varje gång av sådant här tydligt skit publiceras, borde nån/nåt ta på sig att anmäla och driva detta till sin spets, med hjälp av stöd från sverigetrogna organisationer. Det ger uppmärksamhet och påverkan.

   Gilla

 • grebom5

  Varför får hon sina alster publicerade?
  Är hon verkligen avlönad av SvD?
  Om så bojkotta även den blaskan som om jag inte minns fel är mycket stor bidragstagare av presstöd och det är ju förståeligt, vem vill köpa en tidning där Bilan Osman är medarbetare.

  Gilla

 • Shala

  Sätt Thomas ÅBERG på fallet. Han vet hur man får folk fällda för hat och förtal fast då gäller det ju svenska pensionärer.

  Gilla

 • hllviken

  Hon hetsar mot det svenska folket, ständigt! Varför ställs hon inte inför domstol?

  Gilla

  • Cirkus Sverige.

   För att hon är Socialdemokraternas gullegris.

   Om Du röstar på Socialdemokraterna så kommer än flera, med dessa sinnessjuka åsikter styra Sverige och förnedra DIG och DIN familj.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: