Våldtäkt i Umeå med hemligt signalement

BROTTSLIGHET. Under lördagsmorgonen har polisen i Umeå fått in en anmälan om våldtäkt, sexuellt ofredande och hemfridsbrott.

Två kvinnor har anmält brotten.

I nuläget är ingen gripen, men polisen har ett tydligt signalement på mannen.

Polisen har varit på plats för förhör och spårsäkring. Utredningen fortgår, säger Oscar Alm, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Västerbotten.

Brotten har skett inomhus i en bostad, och gärningsmannen är för kvinnorna okänd.

Maria Linné, presstalesperson polisregion Nord, säger att polisen inte kan gå in på fler detaljer kring händelsen.

Polisen

-Pettersson noterar att polisen har ett tydligt signalement men det är tydligen inget man vill delge allmänheten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Våldtäkt i Umeå med hemligt signalement

 1. Tänk va kul det vore för polisen att få skriva ut signalement: Ljushyad, blond 180-185 cm lång man(obs ironi).
  Annan sak jag brukar fundera på är när skall feminist idioterna vakna från sin hundra åriga sömn!?!

 2. Nej allmänheten får känna sig nöjda med att föda o göda
  dessa raketforskare o järn kirurger.

  Det där med att allmänheten är polisens bästa spanare
  var på den tiden när vi hade rejäla polischefer, nu gäller
  den stora tystnaden, allmänheten ska veta så lite som möjligt!

 3. Är det att regeringspolitiska misslyckanden ska bli tydliga, som har högre skyddsvärde än offer för hemfridsbrott och våldtäkter. Nu måste staten sluta att kränka brottsoffer så hänsynslöst. Att inte släppa signalement betyder att polisen inte kan, vill eller får göra sitt bästa för att fånga grova brottslingar.

 4. Pettersson:
  Vi vet i stort sett alla hur dessa exoter ser ut….,.Arabiska kännetecken är förutom deras skäggväxt,den stolta lite överlägsna gången.
  Dessa varelser finns nu runt om i hela Abzurdien…. tyvärr !
  Som vanligt lägger den Statsstyrda Polisen locket på,när S/MP-importer är de skyldiga.

 5. När får vi en riktig justitieminister som törs säga till rikspolischefen att nu är det slut på att hemlighålla signalement.

 6. I den vänster hålan har dom 65 mandat i kfm. SD+M+KD+L=21 mandat. Dvs 32%. S+V+C+MP+Arbetar partiet=44 mandat- alltså 68%. Slutsts: nästan 7 av 10 röstar på förrädar politiken. Mycket goda chanser alltså att dom två kvinnsen själva röstat för sina banemäns upphälle här. Om det är på det sättet, är det enbart ren karma som slagit till. Har inget medlidande med brotts offren i fall som detta, sorry. Du kan ju klart hoppas att dom tar sitt förnuft till fånga innan valet. Men dom flesta känslo maskiner drabbas tyvärr av Stockholms syndromet, dom fridlysta kräken kan ju bli utvisade tillbaks till länder dom kanske brukar åka hem till semester på.

  • Jag håller med dig…om din tanke stämmer… men vi vet ju inte vem kvinnorna röstade på. Det kan ju vara SDkvinnor likväl som att det kan vara så som du säger…

   • @SD2022 ja, i ärlighetens namn vet jag inte hur det ligger till i umeå. Jag är nog lite bortskämd här nere(i skåne) då jag bor i sdstyrd kommun. 😊
    Men med din logiska matematik såå… ja, okej, de får skylla sig själva… (sen tror och hoppas jag att SDkvinnor faktiskt försvarar sig i sitt eget hem. Jag har alla möjliga tillhyggen att kunna använda om en främmande karl skulle lyckats ta sig in hos mig.)

   • Sveriges demokrati har förbytts i politiska repressalier av vänstertrollen på SVT, SR etc. Och av vänsteraktivister. Har i grunden inget emot kvinnor, men i dagens samhällsklimat innebär att komma till undsättning för andra iaf rent generellt, att du riskerar uthängning och anklagelser om rasism, högerextremist osv bla bla bla.

    Blev ögonvittne till civil ingripande för några år sen i min gamla hemstad, några ”puddingar” hade rånat en butik i de flottare stadsdelarna, men guess what? Surprise, surprise, surprise. När några rejäla killar gör ett civilt envarsingripande, står några feministaktivister en cirka 50 m därifrån, när ingriparna lägger ner dom 2 förövarna ute på gatan.

    Feminister/vänster pack säger öppet att dom inte vill försvaras av svenska heteromän. Dom döljer det inte ens längre. 2 scenarier kan inträffa om jag skulle se tex kvinnoöverfall;
    1) Jag bestämmer mig för att ingripa och sparkar ner dom 2 asen och hålla dom tills Polisen kommer (får man göra vid envarsingripande). Efterspelet = jag är rasist, högerextremist osv bla bla bla bla bla bla.
    2) Jag bestämmker mig för att INTE ingripa. Efterspelet = jag är kvinnohatare som lämnar offret åt sitt öde.

    Vad väljer man då i dagens samhällsklimat? Jo, det som är minst skadligt, att ingripa innebär risker för ens liv och hälsa i värsta fall, dom här gullpluttarna har en lång lista av alibi mot våra lagar, då dom är fridlysta av våra vänsterstollar. Att blunda och titta andra håller minskar riskerna för mig personligen. Är det vanliga Svenssons som överfalls, samma sak där. Fast valet är mycket lättare, ingrip inte med risk för din hälsa bara för att efteråt bli utpekad/uthängd som rasist, högerextrem osv osv osv osv.

    Alla okända personer jag ser ute på stan är för mig Sverigefiender tills motsatsen bevisats. Jag vill vara ganska övertygad om att det är Sverigevänner som drabbas, innan jag bestämmer mig för att ingripa på något sätt vid våldsbrott ute på stan. Tyvärr är samhällsklimatet och PK-stollarnas attityder såpass unkna i dag att du faktiskt inte har andra alternativ. Man kan bara hoppas att det de fakto ÄR SVERIGEFIENDER som drabbas också. Statistiken ger kraft slagsida över åt att det faktiskt mest är Sverigefiender som råkar illa ut på öppen gata, ja utom i dom fallen media (msm eller alternativa) tex skriver det uttryckligen.

    Bara en dag som idag är svenska flaggan ok att ha med sig. Övriga 364 dagar är det en skammens symbol att visa öppet. Ha på dig en t-shirt med svenska flaggan på, eller Skånska flaggan, Skånepartiers partiflagga osv, någon symbol som direkt/indirekt visar att du valt sida. Det ökar chansen att såna som jag ingriper. I flesta fallen är risken för stora i förhållande till vinsten för den utsatte. Nästan alla mina Sverigevänliga vänner har i grunden samma åsikt eller håller dom på att utveckla samma tankar, för att ingripa eller inte ingripa.

 7. Hade det nu varit lite stake i Ume-borna, så hade de samlat ihop sig, beväpnat sig med facklor och högafflar, jagat ifatt skitstöveln och placerat honom på lämpligt sätt i något träd. Sen kan Kling o Klang mörka bäst f-n dom vill.

Kommentera