3 thoughts on “Den väluppfostrade Henrik Jönsson talar om att Sveriges PK politiker är idioter utan att använda ordet idioter

  1. Han berättar också att dom är utvecklingsstörda utan att nämna ordet utvecklingsstörd.

  2. Bra sammanfattning av det svenska ”tillståndet”! Vårt havererade rättssystem hjälper brottsligheten och media skönmålar densamma. Jag måste upprepa mig och återigen referera till: ”katarinamagasin.se” och det svenska ruttna rättssystem (Bianca Muratigis hårda svar av den 12.08.2019). Här påvisas det sjuka och det underliggande budskapet är: Att inte störa den organiserade brottsligheten, för det kan anses kränkande och skapar upplopp som inte kan stoppas med ”saft och bulle”? Eftersom våra lagstiftare samt den i övrigt styrande politikereliten aldrig har gjort några ”konsekvensanalyser” före eller efter av de misstag de gjort eller lagar de har beslutat om har vi en situation som skapats av den okunskap som finns i vår ”relationskorrumperade” politikerkår? Sedan kommer en annan fråga: På vilken sida står de styrande politikerna på?

  3. VARFÖR FÖRSTÅR INTE VANLIGT SUNDA MÄNNISKOR VART VI ÄR PÅ VÄG?????

    Är det bara av ”godhet” de står där tysta eller skrikande okvädheter till oss som bara vill ha ett gott samhälle utan klaner, hedersvåld, islamism, …….????

Kommentera