Den väluppfostrade Henrik Jönsson talar om att Sveriges PK politiker är idioter utan att använda ordet idioter4 responses to “Den väluppfostrade Henrik Jönsson talar om att Sveriges PK politiker är idioter utan att använda ordet idioter

 • Tompa

  I slutet av videon ser vi igen hur SVT hanterar situationen när dom konfronteras med eskalerande våldsbrott. Men kolla in Seved i Malmö, där är tryggheten återställd nu. Ett litet tips till SVT som brukar testa saker och ting, när dom lider av nyhetstorka, tex åkte dom över förra våren och ”testade” dom danska coronakontrollerna på Öresundsförbindelsen. Åk ut till Seved, häng upp en stor gigantisk israelisk flagga över en av husfasaderna på någon av gatorna som var tungt kriminellt belastad innan ”återställande”, filma vad som händer, visa resultatet ocensuerat.

  Gilla

 • UTVECKLINGSSTÖRD MYNDIGHETSPERSON

  Han berättar också att dom är utvecklingsstörda utan att nämna ordet utvecklingsstörd.

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Bra sammanfattning av det svenska ”tillståndet”! Vårt havererade rättssystem hjälper brottsligheten och media skönmålar densamma. Jag måste upprepa mig och återigen referera till: ”katarinamagasin.se” och det svenska ruttna rättssystem (Bianca Muratigis hårda svar av den 12.08.2019). Här påvisas det sjuka och det underliggande budskapet är: Att inte störa den organiserade brottsligheten, för det kan anses kränkande och skapar upplopp som inte kan stoppas med ”saft och bulle”? Eftersom våra lagstiftare samt den i övrigt styrande politikereliten aldrig har gjort några ”konsekvensanalyser” före eller efter av de misstag de gjort eller lagar de har beslutat om har vi en situation som skapats av den okunskap som finns i vår ”relationskorrumperade” politikerkår? Sedan kommer en annan fråga: På vilken sida står de styrande politikerna på?

  Gilla

 • Salah

  VARFÖR FÖRSTÅR INTE VANLIGT SUNDA MÄNNISKOR VART VI ÄR PÅ VÄG?????

  Är det bara av ”godhet” de står där tysta eller skrikande okvädheter till oss som bara vill ha ett gott samhälle utan klaner, hedersvåld, islamism, …….????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: