Skolverket finansierar salafister


Stiftelsen Doku fortsätter att gräva i den islamistiska dyngan och publicerar nya avslöjanden om hur islamismen äter sig in i den svenska samhällskroppen.

Nu avslöjas att Skolverket finansierar en salafistisk koranskola med skattemedel. Just det, samma Skolverket som trixade med siffrorna för att den svenska skolan inte skulle behöva skämmas ännu mer i den senaste PISA-undersökningen.

Det är den somaliska föreningen Daarulcilmi Relief Organisation som under två år erhållit 425 000 kronor för att bedriva en salafistisk koranskola. Pengarna är avsedda till läxhjälp för barn och ungdomar, men istället har pengarna gått till att finansiera en koranskola. En skola där man predikar hat mot homosexuella och andra minoriteter. Dessutom verkar pengar gått ned i fickorna på föreningens ordförande och kassör.

Doku

Läs mer om salafism här, även om det inte är någon lustig läsning för oss svenskar.


4 responses to “Skolverket finansierar salafister

 • Dansk skalle

  Det torde vara alldeles klart att de svenska myndigheterna har lyckats samla de mest odugliga och oärliga människor som går att hitta.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Ingen borde vara förvånad… Islamister är ju det nya ”svarta” och kommer undan med allt… lika inför lagen? Kyss Karlsson… Islam blir Sveriges fall som nation

  Gilla

 • Rädd

  Det borde skäras ned på bidrag, bidragen är anpassade efter gårdagens samhälle och inte efter den verklighet vi nu lever i.

  Gilla

 • Kent

  Det är snart val så det gäller att hålla valmanskåren på gott humör.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: