Socialdemokraten Anders Lindberg om särintressen

PROPAGANDA Socialdemokraten Anders Lindberg är politisk chefredaktör på Aftonbladet. Aftonbladet ägs av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group till 91 procent och Landsorganisationen i Sverige (LO) till 9 procent. Ägarandelarna är gällande sedan 2009. LO har enligt ett avtal med Schibsted vetorätt gällande att tillsätta Aftonbladets politiske chefredaktör. Den politiske chefredaktören styr tidningens allmänna politiska inriktning. Det är alltså särintresset LO som har gett Anders Lindberg hans arbete och styr Aftonbladets politiska inriktning.

-Pettersson håller med Anders Lindberg, det har varit en hemsk utveckling av särintressen även om den inte är ny. Den så kallade ”Rörelsen” är full av korrupta särintressen som ger varandra jobb, fördelar och makt. Den består av det socialdemokratiska partiet med dess underorganisationer, samt fackföreningsrörelsen, främst LO. Dessutom är bland annat Kooperativa förbundet, OK, Hyresgästföreningen, Riksbyggen, PRO, Arbetarnas bildningsförbund, Folksam, Fonus, Folkets Hus, A-lotterierna, Tro & Solidaritet, Fair-trade och ett antal tidningar delar a rörelsen. Det är hemsk Anders.

Läs gärna om den moraliska rötan i rörelsen…

En byggde upp och en rev ned. Bilder från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Socialdemokraten Anders Lindberg om särintressen

  1. De är sådana personer som skall stå för lag och ordning
    Poliserna som ledde utredningen mot Bertil Malmberg har kopplingar till Feministiskt Initiativ och underrättelseorganisationen Expo. Kollage Nya Riks.

  2. När LO utnämner Anders Lindberg till chefredaktör så dumförklarar LO sig själva.

Kommentera