Läkare i Södertälje anhållen misstänkt för grovt mutbrott


BROTTSLIGHET. Under morgonen har polisen i Södertälje verkställt anhållandet av en läkare och genomfört husrannsakningar på flera platser i Stockholmsregionen. Läkaren är misstänkt för grovt mutbrott inom sin yrkesutövning och det finns fler misstänkta i ärendet, skriver Polisen på sin hemsida.

Följ fucking order om Södertäljemaffian av Ann Törnkvist

Vid husrannsakningarna under måndagen den 2 juni har it-utrustning, dokumentation och en större mängd kontanter beslagtagits.

Ärendet är en del av satsningen mot organiserad brottslighet i Södertälje, Tore 3, och leds av kammaråklagare Thomas Forsberg på riksenheten mot korruption.

-Pettersson vet inte vem läkaren är men när vi hamnar i Södertälje och organiserad brottslighet är ofta syrianer/assyrier inblandade och de är kristna med rötter i Mellanöstern…

Södertäljenätverket återfinns i alla delar av civilsamhället, visar en hemligstämplad rapport av polisens Nationella operativa avdelning, NOA, och bekräftar därmed det bloggen och andra rapporterat om  i drygt tio år.

Läs gärna om Södertäljenätverket och Sagan om Södertälje på bloggen…

Ett exempel från Södertälje:

 • Det blev 18-0 till bortalaget i de båda rättegångarna i tingsrättsdomarna mot Södertäljenätverket. Resultatet sjönke sedan till 17-0, sedan en av de åtalade mördades i Luna-garaget, Södertälje.

Kostnaderna är upp i hundratals, kanske 300 miljoner bara för rättegångarna, sedan tillkommer fängelsetiden med c:a 2 700 kronor/dygn. Men nybyggarna skapar jobb åt advokater, åklagare, poliser, vakter, nämndemän, sekreterare osv. Det är väl det Löfven (S) menar när han säger att de är lönsamma. Vilka lidanden och kostnader herrarna ställt till med ute i samhället kan man bara spekulera i men det rör sig om miljarder och de stora fiskarna går fortfarande fria.

Namnen och domarna i den 2:a tingsrättgången och advokatkostnaderna i de båda tidigare rättegångarna. (advokatkostnaderna i hovrätten tillkommer)

 • Bernard Khouri, 1980, statslös. Livstids fängelse för anstiftan av mord, människorov, olaga tvång, olaga hot, grovt rån, utpressning, försök till utpressning och grovt vapenbrott. Advokatkostnader för båda rättegångarna i Tingsrätten 43 miljoner.
 • Metin Ok, 1972. Fängelse i 3 år (12 år i första) för olaga tvång och utpressning. Advokaterna 4,6 miljoner.
 • Abraham Aho, 1991. Fängelse 12 år för mord, medhjälp till mord, medhjälp till försök till mord, människorov och olaga tvång. Advokaterna har fått 12,3 miljoner.
 • Peter Lahdo, 1990. Fängelse 8 år för Medhjälp till mord, Medhjälp till försök till mord och Människorov. Advokater 6,6 miljoner.
 • Dani Ibrahim, 1980. Åtal ogillas. Advokatkostnader 3 miljoner.
 • Gabi Kulle, 1975. Fängelse 6 år för människorov, olaga tvång, hemfridsbrott, utpressning, försök till utpressning och övergrepp i rättssak. Advokater 5,2 miljoner kr.
 • Martin Öner, 1992. Fängelse 5 år för medhjälp till mord, medhjälp till försök till mord och människorov. Advokatkostnader hittills drygt 6 miljoner kr.
 • Housib Khado, 1986, medborgare i Syrien – ingen utvisning. Fängelse 4 år 6 månader för människorov, övergrepp i rättssak och försök till främjande av flykt. Advokatkostnader 4,5 miljoner kr.
 • Sherbel Georgis Said, 1982. Fängelse 4 år för människorov, utpressning, försök till utpressning, grovt vapenbrott och brott mot vapenlagen. Dvokatkostnader 4,1 miljoner kr.
 • Karl Anderas Lookene, 1986. Fängelse 2 år 6 månader för människorov. Advokatkostnader 4,1 miljoner.
 • George Aho, 1990. Fängelse 2 år 6 månader för människorov. Advokatkostnader 2,8 miljoner.
 • Deniel Altinkaya, 1983. Fängelse 2 år för medhjälp till människorov. Advokatkostnader 4 miljoner kr.
 • Elias Farid Elias, 1972 – 2013. Fängelse 1 år för utpressning och försök till utpressning. Advokatkostnader 3,1 miljoner. Deltar ej i rättegången i hovrätten. Mördades i Lunagaraget i Södertälje för en dryg vecka sedan.
 • Afram Afram, 1953. Fängelse 1 år för utpressning och försök till utpressning. Advokatkostnader 3,6 miljoner.
 • Elias Joseph Darghagi, 1962. Fängelse 1 år för utpressning. Advokatkostnader 550 000 kr.
 • Charbel Kassab, 1994. Sluten ungdomsvård 7 månader för människorov och stöld. Advokatkostnader 5,7 miljoner.
 • Ludvig Onvel, 1992. Fängelse 1 år 6 månader för människorov, stöld, rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel och våldsamt motstånd. Advokatkostnader 5,5 miljoner.
 • Özcan Öner, 1990. Dömdes i första rättegången till 1 500 kr i böter för att ha kört moped utan hjälm men i rättegång två ogillades åtalet. Advokatkostnader 3,5 miljoner.
 • Bülent Ok, 1973. Fängelse 1 år för utpressning. Advokatkostnader hittills 360 000 kr.
 • Albert Toksoy, 1971. Fängelse 1 år för utpressning. Advokatkostnader 700 000 kr.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Läkare i Södertälje anhållen misstänkt för grovt mutbrott

 • G Nordström

  De journalister som för 30 år sedan, med dold kamera avslöjade två olika läkare i Stockholmstrakten med att för 10 000 kr kontant se till at de blev sjukpensionären. De blev åtalade Janne josefsson fick Guld spaden
  Skillnad på vad du avslöjar

  Gilla

 • ruben

  Södertälje är en ganska stor kommun. Trots 100 111 invånare har de utjämningsbidrag och statsbidrag.
  https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Regional-statistik/Alla-lan/Stockholms-lan/Sodertalje/?var=17876

  Gilla

 • Roy

  Hej lärde mig från en droskförare att syrier är muhammedaner assyrier äe krista iö är det din sida jag
  jag läser först var morgon efter vart vaken ännu en natt. Gillar dina vettiga kommentarer ,fortsätt så

  Gilla

  • Pettersson

   Syrier är medborgare i landet Syrien, de är oftast muslimer men inte alltid.

   Bland de etniska grupperna i Syrien finns bland andra syriska araber, greker, armenier, assyrier/syrianer, kurder, tjerkesser, mandéer och turkar. Religiösa grupper innefattar sunniter, kristna, alawiter, druser, ismailiter, mandéer, shiiter, sufer, salafister, yazidier och judar.

   Syrianerna/assyrier har inget eget land men de har en huvudstad – Södertälje.

   Gilla

   • Invandrare1957

    Deras tv kanal sänder till hela världen från Södertälje. Dom äger väl hela stan snart. Varför betala skatt när man kan köpa fastigheter. Detsamma med deras byggbolag vet inte om allt går med mutor. Pratade med en besiktningsman för något år sedan. Han sa att det är bakfall i alla badrum. Hur dom har kunnat fått det godkänt när det var nytt är en gåta sa han. Tränade på badhuset för några år sen var en av deras elitspelare i fotboll som där på rehabilitering. Han åkte målvakts bil en Volvo 850 han sa att polisen kommer att ta den en vacker dag. Men han har tjänat på den så mycket så det gör inget. Han berätta han kunde parkera var som helst det kosta inget. Men han hade en begränsning han parkera inte på handikapp plats. Annars är ju handikapptillstånden hårdvaluta i Södertälje. Inte är det svensk kultur som gäller.

    Gilla

 • Hajo

  Man kan säga att de Äger Södertälje.

  Det är nämligen omöjligt för någon utomstående att starta upp verksamhet där…

  Bla brann Nybyggda Icamaxi ner för ca 10 år sedan. Branden startade ibland chipsen….mm

  Gilla

 • Invandrare1957

  Mitt Södertälje min hemstad. På sjuttiotalet då gick tjejerna tryggt hem på kvällarna efter krogen. Nu vågar man knappt åka taxi. Sen är det dom låter som svenskar men dom syrianer eller assyrier bergsturkarna var det som kom till Södertälje men sen blev dom för fina. Värsta är att kravet i stan är att man ska se om dom är syrianer eller assyrier. Jag ser bara en arab framför mig. Haft diskussionen med dom o yngre hjärntvättade svenskar att man ska se skillnad på dom annars är man rasist. Kan någon förklara skillnaden utseende mässigt så skulle jag bli imponerad. Kom inte med kyrka eller något sådant utan rent utseende mässigt. Men dom kommer alltid att hålla på sin kultur och blåsa svenskar o Sverige. Tills folk ledsnar o kastar ut dom.
  Sen läkare finns snart inte en svensk läkare i stan.

  Gilla

 • turrim

  Under det Kalla Kriget så hörde jag ett föredrag om säkerhetstjänst. Där sades, att en av statens och därmed Säpos viktigaste uppgifter är att förhindra infiltration i samhällsviktiga funktioner. Jag tror, att man lyckades ganska bra på den tiden.

  Sedan har vi fått obekymrade klåpare utan sakkunskap i regeringen och Säpo har inlemmats under Morgan Johansson. Resultatet kan vi läsa varje dag även om statsmedia försöker dölja.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: