S-Politiker dömd för kvinnomisshandel

BROTTSLIGHET. En socialdemokratisk politiker har dömts för kvinnomisshandel. S-politikern dömdes för att ha misshandlat sin före detta sambo. Domstolen dömer politikern för två fall av misshandel, skriver NWT.se, tyvärr bakom betalvägg.

Annika Strandhälls manipulerade klipp på Facebook

Brotten är egentligen ”värda” två månaders fängelse men domstolen väljer att döma S-politikern till villkorlig dom med 75 timmars samhällstjänst eftersom han tidigare är ostraffad. Han ska dessutom betala 8000 i skadestånd till sin ex-sambo.

S-politikern har avsagt sig alla sina uppdrag.

Läs gärna om några andra S-politiker…

-Pettersson undrar när statsminister Stefan Löfven (S) ska få sitta i SVT och förklara sig om alla mördare, kvinnomisshandlare och andra kriminella bland socialdemokraterna på samma sätt som Jimmie Åkesson (SD) får göra. I och för sig skulle det innebära problem, Löfven skulle inte hinna med något annat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “S-Politiker dömd för kvinnomisshandel

 1. Var är drevkarlarna inom S de som skriker sig hesa om en SDare ger uppgifter om IQ för sydsudaneser?

  Med detta skrivet menar jag inte att någon skall dömas för ett brott och dessutom skällas för att ha en viss partitillhörighet.

  Det är extra besvärligt att de som påstår att vi alla är lika mycket värda inte tillämpar det fullt ut.
  De är en bunt hycklare!

 2. De värnade om S-värdegrunden, lämnade politiken – och blev stormrika.

  Göran Persson har blivit en förmögen man med 50 miljoners-gods i Sörmland. ”Nu ringer jag polisen”, sa han till Expressen som ville fråga honom om klasskillnader.

  Toppsossarna har blivit stormrika efter att de lämnat politiken och lever ett miljonärsliv långt ifrån undersköterskor, vårdbiträden och fabriksarbetare som de har sagt sig värna.

  F.d. samordningsminister Jan Nygren, arbetade efter sin tid i regeringen på Saab, som till stor del ägs av familjen Wallenberg, och tjänade sammanlagt nästan 22 miljoner kronor. ”– Det kändes väldigt bra att jobba för familjen Wallenberg”, tyckte han.

  F.d. närings o. utbildningsminister Thomas Östros, blev efter att ha lämnat politiken vd för Bankföreningen och höjde då sin lön rejält till 175 000 kronor per månad. Därefter blev han direktör för Internationella Valutafonden med en skattefri lön på drygt två miljoner kronor per år-

  En annan S-mångmiljonär, f.d. finansminister Pär Nuder, sitter i flera bolagsstyrelser tillsammans med Sveriges rikaste personer, och 2011 drog hans privata bolag Dabok AB in över 12,6 miljoner kronor.

  Den kanske mest förmögna S- politikern, är f.d. näringsministern Björn Rosengren som ligger i topp med sammanlagda inkomster på 104 miljoner kronor.(2018). 2015 betalade han 31 miljoner kronor för en 400 kvadratmeter stor villa på en av Sveriges mest exklusiva bostadsadresser, i Saltsjöbaden utanför Stockholm, en arkitektritad villa med stora panoramafönster, havsutsikt och egen brygga. I garaget finns flera bilar, bl.a. tre exklusiva Aston Martin.

  Lyxvillor, gods och snabba sportbilar:
  https://www.expressen.se/nyheter/lyxvillor-gods-och-snabba-sportbilar/

  Björn Rosengrens lyxliv ”– Nä, jag skäms inte” (premium-artikel):
  https://www.expressen.se/premium/rik-och-beromd/bjorn-rosengrens-lyxliv-ager-villa-for-30-miljoner-/

  • Så blir det med en sovande befolkning som låter sig styras av avfällingar.

  • Ja, Sverige har många miljonärer,, är det fel?
   Det tror inte jag om inte våra kreativa människor får tjäna pengar så drabbar det oss andra. Ska kreativa människor sitta och meta och inte skapa arbete och välfärd åt oss andra. I alla partier finns det kreativa människor, låt dem arbeta utan att skatta ihjäl dem. Skurkar finns i alla partier men de är inte i majoritet.

 3. Det är skillnad på vem som utför något olagligt, SD som inte varit
  med och ställt till med all den skit som existerar i Sverige bedöms
  med en helt annan måttstock än personer i sossepartiet, dom
  senare har någon slags straffimmunitet medan personer i SD
  blir dömda först av folkdomstolen Media sen i eventuellt domstol.

  Det är skillnad på folk o folk, trots att det heter att vi är lika inför
  lagen?

  • Vi är lika inför lagen. Svenskar röstar efter vana, det måste partier förhålla sig till och inte skylla på andra partier. Folk drabbas olika av politiken som förs, det gäller att få med dem som drabbas. Och inte spilla krut på hur det står till i Sudan, vem bryr sig om man nätt och jämt har näsan över vattenytan.
   Kan jag bo kvar i mitt hus?
   Kan jag åka bil även om jag inte har råd med en elbil. Osv.

   • Du kommer inte att kunna bo kvar i ditt hus, och du kommer inte att kunna köra din bil, det garanterar Bolund.
    Sverige är inne i en återvändsgränd.

 4. Ja, det skiljer några procent mellan S och SD, inte alltför många dock. S har inte heller egen majoritet. Detta avspeglas inte i rapporteringen från de statligt avlönade journalisterna. Finns ju annat att rapportera om än politik. Om procenten ska ligga någorlunda rätt så borde det vara dags att dela upp uppdragen och omplacera gravt olämpliga som gång på gång har svårt att skilja på det privata och yrkesrollen. Det kan aldrig vara odemokratiskt att kräva av journalister att vara opartiska i sitt professionella uppdrag om det är skattefinansierad lön. Det är inte demokratiskt att tvinga medborgare att betala för vänstervriden propaganda. Ställer man inte upp på de premisserna så borde man som journalist se sig om efter ett annat jobb. Själva utredningen kan en opartisk nyhetschef säkert nysta i. Om man sedan vill kalla sig för odemokratisk,kommunistisk och frilansande Swish-hora bryr jag mig inte om, luften är fri och ska så vara; ett demokratiskt klimat fri från hat och hot.

Kommentera